Recenzja.
Witam Was serdecznie, piszę z następującym zapytaniem : Na jakiej stronce mógłbym popisać recenzje? Ot tak, amatorsko, sam dla siebie. Kto wie, może ktoś zechciałby poczytać odrobinę bzdur w wolnym czasie? Pozdrawiam!
na gameplayu mozesz pisac, nie maja zbyt wygorowanych wymagan wiec nawet jesli dopiero uczysz sie 'powaznego pisania' mozesz sprobowac.
Tak też chciałem, lecz musiałbym to jakoś rozprzestrzeniać w sieci, a chciałbym żeby było to dostępne dla odrobinę szerszego grona ludzi... EDIT: A więc lecę na gameplaya, jakbyście mieli ochotę poczytać moje bzdury, napiszcie na priv, biorę się za coś dziś wieczorem. Pozdrawiam! Tak apropo, sypnąłby ktoś linkiem do rejstracji na gameplay'u?
I tak nie przebijesz klocucha.
Domyślam się kolego, ale moje zainteresowania w dziennikarstwie nie kończą się na dobrym trollingu! To jak z tym linkiem do zarejestrowania? :)
Na Gameplayu nie możesz się zarejestrować, tylko musisz wysłać meila z próbnym tekstem (chyba do g40sta, ale nie jestem pewien). Po paru dniach dowiesz się, czy będziesz mógł pisać, czy nie.
Na Gameplay.pl nie mozna sie zarejestrowac ot tak. Zeby moc tam pisac, trzeba wyslac maila do odpowiednich ludzi. Ja ich nie znam. Ale sa tacy co znaja.
W takim razie zabieram się do pracy, wish me luck! Dzięki za odpowiedzi.
Okej, próbka moich umiejętności już sporządzona, teraz poprosiłbym o kontakt! Jako, że boję się plagiatów...

Proste zadanie, na początek.
Podaj mi sto dwadzieścia powodów, dla których powinienem czytać bzdury, w wolnym czasie.
na Polygamia możesz spróbować
jak będzie dobre - opublikują
Wiesz, każdy może inaczej interpretować słowo - tutaj użyłem go jako coś amatorskiego, bez większego znaczenia...
A więc poda ktoś jakiś kontakt, gdzie mógłbym wysłać próbkę moich "umiejętności"?