Razer blackwidow 1997 takie coś znalazłem na e bayu czy to jakaś podpucha
2 razer blackwidow czy steelseries 6gv2
3 przyznam się od razu że trochę mi szkoda wydać 300 zł za klawiaturę, Ale czy jest warta swojej ceny?
4 Czy ciężko jest się przyzwyczaić z klawiatury za 20 zl na klawiaturę za 300zl (na mechaniczną)
końcówka adresu ".pl" oznacza, że jest to polska strona.
Mimo szczerych chęci nikt tutaj nie rozumie (jak się domyślam) cygańskiego języka. Jeżeli nauczysz się polskiej składni, lub skorzystasz z translatora, to chętnie Ci pomożemy.
Czy ktoś mógłby to napisać również w języku angielskim?
z agresją pisanie wychodzi Ci lepiej. Postaraj się napisać mi w sposób wulgarny o co Ci chodzi. Obiecuję pomóc jak tylko mogę
PS Jeżeli KU&& CHU&&^ rozumisz K&#&# tylko w KU$&$ wulgarny sposób. to też ku##7* daj znać!!
PS2 Mongole 2 :-)
Taka prawda, naucz się pisać jak człowiek. Twoje posty to jeden wielki bełkot, nie wiadomo o co chodzi.
[Ed.]
Żebyśmy się zrozumieli chodzi mi o pandę.
ciężko tak warta niewiem widow stellseries tak tak,2, nie 4, podpucha na e bay za 3 czy wiem?
i o to mi chodziło
Razer blackwidow 1997 co ma znaczyć ten tytuł gość ma 100 % pozytywnych -konto firma
1) Jakie Razer BlackWidow 1997? Google nie potrafi mi znaleźć żadnej strony strony, która by łączyła te 3 słowa w sensowny sposób.
2) Zależy do czego i na jakim switchu. Steelseries 6gv2 sprzedają w Polsce (tak mi się zdaję) tylko na Cherry MX Black natomiast BlackWidow widziałem tylko w wersji z MX Blue - czyli dwie zupełnie inne klawiatury...
3) Klawiatura mechaniczna na dobrze dobranym switchu jest zdecydowanie warta swojej ceny.
4) Nie.