Witam, mam problem z pewną grą. Niestety, nie mogę powiedzieć jaką (nie pytajcie o to!). Problem jest taki, że jak próbuję ją utuchomić to wyskakuje mi komunikat "ran out of memory". Mimo tego, że jakiś miesiąc wcześniej grałem we wcześniejszą wersję tej gry i nie było takiego problemu.
Wyłączam wszystkie programy jakie tylko mogę i dalej ran out of memory... co do danych technicznych, to windows xp, 2GB ramu. Zużycie pokazuje mi połowę, więc po prostu tego nie rozumiem. Tu macie potrzebne info jak coś ---->
Macie jakąś radę na to? Może coś powywalać (pytanie, co...), żeby zmniejszyć użycie tego RAMu? Z miejscem na dysku jest ok, na systemowym 22gb wolne, a na tym z grą 75gb
--->
Czasy DOS'a skonczyly sie bezpowrotnie. Nie musisz nic wylaczac zeby zwolnic pamiec. Ewenutalnie masz za malo RAM'u ( gra moze wymagac wiecej do samego odpalenia ). Jezeli nie mozesz podac tytulu gry to nie mam pojecia jakie ma ona wymagania minimalne ( ktorych to ewentualnie mozesz nie spelniac ).
Niestety nie mogę, ale zaznaczam, że miesiąc temu, ta sama gra (tylko wcześniejszy patch) odpalała normalnie.
Nie mogę tego zrobić, bo nie będę mieć zawartości z nowego :P