Pytanie odnośnie gier na PS4

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
30.11.2015 18:13
1
odpowiedz
FreeQy
10
Legionista

GRYOnline.plTeam

Pytanie odnośnie gier na PS4

Witam, otóż sprawa wygląda tak, że niedługo mam zamiar zakupić konsole od Sony. Wszytko fajnie, tylko że ceny niwych gier dosyć drogie. I tutaj pytanie, słyszałem, że Sony zezwala na wymianę i sprzedaż używanych gier, a więc przechodząc do sedna pytania :
Czy da się grać w gry używane, ale w trybie multiplayer? A jeśli tak to jak to wygląda? Mogę grać na swoim koncie czy użytkownika, który jako pierwszy w nią grał. Dzięki i pozdrawiam :)

30.11.2015 18:17
2
odpowiedz
zanonimizowany1132929
12
Generał

Tak da się grać w multi używkami. Tak na swoim koncie. To nie steam gdzie nawet pudełka są przypisywane do konta ( swoją drogą żenada ).

30.11.2015 18:17
Martius_GW
3
odpowiedz
Martius_GW
61
Generał

W przypadku kopii fizycznych nie ma żadnego znaczenia, równie dobrze kilkaset osób może po kolei zagrać w multi na tej samej kopii. Oczywiście każda z nich będzie potrzebowała ps+ czyli Sony i tak się odbije.

30.11.2015 18:21
4
odpowiedz
FreeQy
10
Legionista

GRYOnline.plTeam

Rozumiem, wielkie dzięki :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl