pytanie o pad od x360
Cześć czy łatwo gra się na padzie od x360 czy wygodnie się gra bo nie wiem czy kupić...
bym se musiał od kogoś pożyczyć bo prawą rękę ma toroszke mniej sprawną ... na przykład w coda to jak tam jest czy lewym analogiem się chodzi czy prawym jak to jest
Pada od X360 wygodniej sie trzyma, a padem od PS3 wygodniej się gra.
NERO1 -> Nie, choć też jest ok. Jeśli masz naprawdę miniaturowe dłonie to może wówczas wydać ci się wygodniejszy. Na pewno jest lżejszy, tyle że nie jest to wcale plus. Dodatkowo, materiał z jakiego wykonany jest pad od X360 bardziej mi odpowiada.
Aby nie było - oba są świetne ale gdybym miał wybierać - wybieram pada od X60.
a kupie pada PS3 no fakt pad od Plystation jest trochę nie wygodny wiem to bo mam PS1 to palce bolą od tego pada
Ja mam pada do Xbox 360 i jestem zadowolony. Fajnie się trzyma, dobrze wykonany i ma bardzo dobre analogi. Zastanawiałem się jeszcze nad Chillstream, ale ostatecznie wybrałem (droższego) klockowego. Nie wiem jak w kwestii kompatybilności, ale jak do tej pory tylko w Assasin's Creed musiałem kombinować z ustawieniami.
Mam też kumpla który w wypadku stracił ok 1/3 palców (wskazujący, serdeczny, środkowy) w obu dłoniach. W konsekwencji bardzo trudno mu się gra w FPS na domyślnych ustawieniach WASD i musi tak dziwnie trzymać dłoń. Mimo takich utrudnień nie ma żadnych problemów z obsługą tego pada. Więc w kwestii wygody jak i obsługi przez osoby z małymi dłońmi/krótszymi palcami jest bardzo dobrze.