pytanie o laptop
Chciałem kupić córce laptopa do nauki i do zabawy ( 5 klasa podstawowa ) za niewielkie pieniądze. Trafił mi się
"ładny" za 600 zł ale cena wydaje mi się zbyt niska! Ładny a sprawny, odpowiedni do potrzeb to co innego.
Podaje jego parametry i opis sprzedawcy.
Samsung - cienki laptop X1, notatnik, który ma tylko 19mm grubości i waży około 1,7 kg.
Wyposażony jest w wodoszczelną klawiaturę. Specjalnie zaprojektowana klawiatura powoduje brak zmęczenia i ciepła na dłoniach i przegubach.
SRS niesamowicie poprawia dźwięk dla większej klarowności, basu i realizmu. Będziesz zdumionym w jaki sposób napełnia pokój dźwiękiem.
Wykonany ze stopu magnezu.
Procesor
MOBILE INTEL PENTIUM M ULV 753 1.2GHz
DOTHAN
2Mb L2 cache
Matryca
14" WXGA 1280x1200 SuperBright Widescreen
Karta graficzna
NTEL 915GSM 128MB
Dysk twardy
60Gb TOSHIBA MK6006GAH 4200RPM Ultra-ATA/100
Napęd
DVDRW Dual Layer TS-S532
Modem
56k V92
Karta sieciowa
10/100 Mb
Karta sieci bezprzewodowej
INTEL PRO 2915 a/b/g WLAN
Bluetooth
Tak
Fire Wire
IEEE 1394
Czytnik kart
SD,MMC, MS, MS PRO
USB
3 PORTY USB 2.0
PCMCIA
1 SLOT
Bateria
Litowo-jonowa
Sterowanie
TOUCH PAD SCROLL
Porty i złącza
VGA, SŁUCHAWKI, MIKROFON
Wymiary
331.9x261.5x19.2mm
Stan idealny żadnych rys,uszkodzeń,ekran bez bad pikseli itp.
Gorzej pieniędzy już nie mógł byś zainwestować. Strach pomyśleć, że chciałeś to kupić.
http://allegro.pl/197-laptop-samsung-r530-t4500-3-320gb-hdmi-win7-i3340494720.html
bym proponował ale pewnie powiesz, że za ciężki
Szkoda pieniędzy, poszukaj czegoś lepszego.
Dzięki. Racja nie szata zdobi człowieka... Nie znam się. Ale dlaczego jest tak zły? Nie mam wielkich potrzeb?
Patrzyłem na propozycję X@Vier455-ra i całkiem całkiem. Nie będzie ciężki... A nawet wygląd ma estetyczny.
Zobacz
http://notebookreview-polish.blogspot.com/2006/01/fujitsu-p7120-p7120d-recenzja-pics.html
tu jest Fujitsu z tym procesorem - INTEL PENTIUM M ULV 753 1.2GHz, który ma przynajmniej 7lat...
6 stów za ten złom to nie jest niska cena tylko złodziejstwo w biały dzień, ja takiego grata nawet za darmo bym nie chciał
Pamietaj ze kupujac curce laptopa do niewymagajacych celow kupujesz tego laptopa i tak na kilka lat więc jakiś zapas wydajności powinien być ,a podany przez ciebie laptop juz na dzien dzisiejszy jest przestarzały.