Pytanie o kartę graficzną.
Witam. Kupiłem sb ostatnio na święta Ghost Recon: Future Soldier. Gdy zainstalowałem grę okazało się ,że gra na multi wyciąga tylko 15 fps na MEGA LOW(nie mówiąc o singlu). Od dawna planuje kupić kartę graficzną (nie drogą). I tu Pytanie: Jaką kartę graficzną kupić ,żeby gra chodziła znośnie bez żadnych ścinek na multi jak i na singlu. Nie musi to chodzić na nie wiadomo jakich detalach ,byle ,żeby dało się grać (oczywiście bez przesady [nie zamierzam grać na mega low coś w w guście średnich przy średniej rozdziałce]). Proszę nie żartować. Z góry bardzo serdecznie dziękuję. PARAMETRY W SYGNATURCE. Jeżeli jakąś kartę mi polecicie to muszę mieć 100% pewność ,że bd on dobrze współpracowała z grą.
Wymiana karty graficznej niewiele pomoże, procesor jest baardzo słaby jak na tę grę, ram DDR2... Jak chcesz wydać najmniej na kartę a móc pograć na niskich, nisko średnich to szukaj HD 4850, a jak masz więcej kasy to HD 6770, wtedy pograsz już normalnie na średnio-wysokich.
Procesor też musisz wymienić
Pamięć też bo twoja jest zamknięta w rozwoju gdyż jest DDR2, do gier tylko DDR3, min. 4gb by się przydało.
Napisz w ogóle ile masz pieniędzy
i podaj nazwę płyty głównej i zasilacza, bo to bardzo ważne rzeczy o których zapomniałem Ci napisać