Pytanie o kartę graficzną.

Forum Komputery
Odpowiedz
05.01.2013 02:45
1
odpowiedz
Rlyri-ef_NPC
14
Centurion

Pytanie o kartę graficzną.

Witam. Kupiłem sb ostatnio na święta Ghost Recon: Future Soldier. Gdy zainstalowałem grę okazało się ,że gra na multi wyciąga tylko 15 fps na MEGA LOW(nie mówiąc o singlu). Od dawna planuje kupić kartę graficzną (nie drogą). I tu Pytanie: Jaką kartę graficzną kupić ,żeby gra chodziła znośnie bez żadnych ścinek na multi jak i na singlu. Nie musi to chodzić na nie wiadomo jakich detalach ,byle ,żeby dało się grać (oczywiście bez przesady [nie zamierzam grać na mega low coś w w guście średnich przy średniej rozdziałce]). Proszę nie żartować. Z góry bardzo serdecznie dziękuję. PARAMETRY W SYGNATURCE. Jeżeli jakąś kartę mi polecicie to muszę mieć 100% pewność ,że bd on dobrze współpracowała z grą.

05.01.2013 02:49
2
odpowiedz
Irunson_NPC
4
Generał

Wymiana karty graficznej niewiele pomoże, procesor jest baardzo słaby jak na tę grę, ram DDR2... Jak chcesz wydać najmniej na kartę a móc pograć na niskich, nisko średnich to szukaj HD 4850, a jak masz więcej kasy to HD 6770, wtedy pograsz już normalnie na średnio-wysokich.

Procesor też musisz wymienić

Pamięć też bo twoja jest zamknięta w rozwoju gdyż jest DDR2, do gier tylko DDR3, min. 4gb by się przydało.

05.01.2013 02:57
3
odpowiedz
Irunson_NPC
4
Generał

Napisz w ogóle ile masz pieniędzy

i podaj nazwę płyty głównej i zasilacza, bo to bardzo ważne rzeczy o których zapomniałem Ci napisać

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl