Pytanie do posiadaczy Nexusa 4 - sprzedam

Mobile
Odpowiedz
26.07.2013 16:36
1
odpowiedz
krukilis
139
Generał

Pytanie do posiadaczy Nexusa 4 - sprzedam

Jak osobno ustawić głośność dla dzwonka i sms? Może pytanie i głupie, ale jak widzę jest tylko jeden suwak "Dzwonek i powiadomienia"...

26.07.2013 17:03
2
odpowiedz
krukilis
139
Generał

"Głośność: pozwala osobno ustawić główny poziom głośności muzyki, dzwonków i powiadomień oraz alarmów. Nadal możesz zmieniać głośność aktualnie odtwarzanego dźwięku, korzystając z elementów sterujących na telefonie."

Cytat ze strony Google.

Rozumiem, że takie opcji nie ma w tym telefonie, więc bardzo chętnie sprzedam nowego LG Lexus 4 (kupiony dziś w salonie Play). Cena 1280 zł.

26.07.2013 17:25
QrKo
3
odpowiedz
QrKo
171
Yarr!
26.07.2013 19:07
4
odpowiedz
krukilis
139
Generał

Super rozwiązanie jak na taki telefon... Po prostu ściszyć samo nagranie dzwonka. Na prawdę świetna sprawa, ściszyć, skopiować i po sprawie... Google powinno się wstydzić. 15 lat temu Nokie miały osobne głośności. To mogłem, kurde, zostać przy mojej 2 letniej Xperii Mini Pro i wziąć abonament bez telefonu.

Proszę jeszcze o informacje czy wszystkie telefony na Androidzie tak mają (np. Galaxy S3)? Czy mam kupić iPhone'a?

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl