Pytanie do czytelników na temat wątków Soulcatcher
Moje pytanie jest następujące:
Czy uważasz że wątki zakładane przez czytelnika Soulcatcher oraz jego posty czynią to forum bardziej atrakcyjnym w czytaniu?
Proszę o odpowiedzi TAK lub NIE.
ps. z tej ankiety nic nie będzie wynikało, chcę po prostu wiedzieć.
ps.2 to prawda
NIE
marna prowokacja, przynajmniej byś własny tekst wymyślił.
Przecież wiadomo że wszyscy mnie nienawidzą.
Cóż, zagrywka równie finezyjna co kasowanie użytkownikom postów, odpowiadanie na posty wybiórczo, do tego wykpienie jednego z najaktywniejszych użytkowników i bezczelne mówienie o tym jak o najwyższym uhonorowaniu.
Narmo ---> spoko, mirencjumy są OK.
Chętnie posłucham jakie straszne wątki zakładam i powietrze może trochę z nas zejdzie.
[3] Ale autorowi nie chodzi o to, czy ktoś Ciebie nienawidzi, tylko czy Twoje posty czynią forum atrakcyjniejsze?
Dodatkowo offtopujesz...
Co do tematu: Nie.
No miejcie odwagę robaczki. Na mirencjuma naskakiwać to pierwsi a tu proszę, pełno w majtach.
czekitout ---> no wiesz ale ja już w zasadzie od lat nie zakładam wątków, więc bardziej widzę to jako "Kto nienawidzi Soulcatchera?"
Niektórzy użytkownicy tego forum powinni się uczyć od Soula jak mieć wszelkie prowokacje głęboko w dupie.
Poquelin->nie wiem na co liczysz. Chcesz sobie (i innym) wmówić, że nielubienie Soula jest i powinno być trendy?
Z Soulem da się żyć, trzeba go tylko wyczuć :P Generalnie, to ja go nawet lubię, widzę jakąś pokrętną logikę w tym, co robi. Wydaje mi się, że czasem spuszcza powietrze i dziś widzimy tego efekt. Szkoda, że tak rzadko przekręca gałkę z dystansem do świata :)
+1 za wyłączeniem jakichkolwiek postów Soula na tym forum.
Nikt nic nie powie bo jeszcze niedawno w innym wątku napisał, że zabronione jest pisanie cokolwiek o nim.
Soul :--> ja uwazam ze musisz byc gosciem wporzadku skoro grasz w L2 :)
Ale zwazywszy na fakt ile mi rankingu odjales .... hmm.... ale mimo to jestem optymista :)
[13] +1
Marne prowo - Soul rzadko zaklada watki.
Co do tresci jego wypowiedzi - moze sie z nim nie zgadzam, moze jest stronniczy, moze ma takie lub inne poglady, ale przynajmniej nie jest jakas, ze tak powiem "ciepla klucha/kupa/etc" i nie zmienia sie jak mu wiatr zawieje, tylko jest jakis taki "wyrazisty".
Nie wiem jak z zakładaniem tematów ale dzięki komentarzowi catchera w wątku religijnym przełamałem się by po około 2 latach pójść do spowiedzi i zmienić swoje podejście duchowe, więc mam u niego dług:)
Czy uważasz że wątki zakładane przez czytelnika Soulcatcher oraz jego posty
Przecież wiadomo że wszyscy mnie nienawidzą.
E tam :) Dobry pomysł z kategorią :)
ArtoseruS
Niedługo dojdą też "nekrologi" i "zjawiska paranormalne" dla sami wiecie kogo.
Uważam że kategoria mirencjumy będzie do tego idealna.
oczywiście że tak przecież ktoś musi nas uświadamiać co jest dobre a co złe. prawda?
Nie schlebiaj sobie nieomylny, zapatrzony w siebie buraku. To ostatnia rzecz jakiej mógłbym chcieć, o ile jest w ogóle coś, co chciałbym dostać od ciebie.
Banuj konto i zmykam stąd bo mi się rzygać chce jak widzę ten cyrk włazidupków. Poziom admina jak przeciętnego usera forum tibii.
Poquelin --->
"Nie schlebiaj sobie nieomylny, zapatrzony w siebie buraku. To ostatnia rzecz jakiej mógłbym chcieć, o ile jest w ogóle coś, co chciałbym dostać od ciebie.
Banuj konto i zmykam stąd bo mi się rzygać chce jak widzę ten cyrk włazidupków. Poziom admina jak przeciętnego usera forum tibii."
słodki jesteś :) ja bym nie potrafił tak sprytnie obrazić wszystkich jednocześnie.
"Praktyka" chłopie, jakby to kuriozalnie nie brzmiało, czyni mistrza. Ale w twoim niereformowalnym przypadku nic ona nie da jeśli nie nauczysz się prowadzić dyskusji na poziomie. Nie masz najmniejszych podstaw z zakresu retoryki by traktować cię jako jako takiego dyskutanta.
A "cyrk włazidupków" jest jak najbardziej adekwatnym stwierdzeniem, wystarczy spojrzeć na te asekuracyjnie pisane posty przez czciogodnych, zastraszonych humorem jaśnie panującego grubego Wojtka "czytelników". Chyba jedyny Raziel w poprzednim wątku, choć pisior, to ma odrobinę godności by napisać swoje zdanie. E-Erekcję musisz mieć dziś chyba jak stąd do jutra.
Gratuluję biznesu. Współczuję osobowości wgranej przez stwórcę.
Poquelin r u serious? buhahahaha masz mistrza :)
Cię uświadomię :) - Soulcatcher jest moderatorem i jednej rzeczy nie wiesz/nie wiemy. Jakie są uzgodnienia/założenia/wytyczne odnośnie zarządzania forum. Mod jest od tego by zarządzać forum a skoro Soulcatcher zarządza i zarządza, pracuje... pracuje.... i nadal pracuje? czyli jego praca odpowiada założeniom jego pierwotnych praw i obowiązków. Jesteśmy na czyimś prywatnym biznesie i skoro od lat ludzie płaczą na Soulcatchera a on nadal pracuje czyli jednak jest jak ma być - ku chwale pracodawcy.
Ty, ja, inni, to co najwyżej możemy focha strzelić jakby wszystkich Soulcatcher zbanował i nie zakładać nowych kont, a on i tak nie będzie się tłumaczył przed "jakimiś cieciami malinowymi z internetu" tylko przed pracodawcą.
Gdzieś czytałem że jest on nawet w zarządzie no to..... buhahaha i tak jest wytrzymały :) jakby to był mój biznes to już dawno bym pozamiatał bo tylko money się liczy w miejscu które ma money przynosić (przykładowo takie gry online).
Poquelin o ile dobrze pamiętam to miałeś znikać równiez ze swojego miejsca zamieszkania jak "barachło" jak to ładnie ująłeś przyjedzie na euro?