PW
Jest tu cos takiego jak prywatna wiadomosc? Ktos mi wyslal ale nie moge odczytac bo nie wiem jak
Obiecałem dziś mamusi, że będę grzeczny, dlatego Ci powiem prawdę:
NA TYM FORUM NIE MA PRYWATYNCH WIADOMOŚCI!
A przydałoby się. Uniknąłbym paru punktów z rankingu i parę jeszcze porozsyłał. Zresztą, niektóre nawet przyjazne i wyrażające sympatię.
Dokładnie Mazio tak by było. PW służyłyby tylko i wyłącznie do rozsyłania wyzwisk, pogróżek i reklam. Jest Facebook, jest GG, są maile. Jak ktoś chce się z kimś skontaktować, to się skontaktuje.
Fett - a co Ty za autorytet jesteś by decydować? Nie raz miałem ochotę zagadać do kogoś, a nie było jak. A, że czasem trzeba komuś napisać co się o nim sądzi? Większość for posiada PW i zaufaj mi, że na przykład na turystycznym, na kilkaset wiadomości przez 7 lat wymieniłem z ludźmi 4 pw, w którym przekazaliśmy sobie wzajemnie co o sobie myślimy. I to jest również pewien wentyl. Jeśli jednak przejrzałbyś moją skrzynkę, to znalazłbyś mnóstwo załatwionych spraw - od pytań o szkockie góry i realia, po prośby w pomocy zakupu sprzętu z Polski, przez luźne gadki, które były przeznaczone dla prywatnych uszu, po wyrazy szacunku i sympatii. Nie wiem więc czemu odnosisz ten wpis do mnie, chyba znowu polityka padła ci na mózg. I większość tego co tu piszę w normalnych warunkach wysłałbym Ci na PW z pytaniem: o co Ci kurna właściwie biega?
Maziomór ---> zrobienie PW nie jest żądnym problemem. Nie ma PW właśnie dlatego żeby chamy i ludzie rozsyłający reklamy nie zawracali ci głowy.
Zresztą jak będą PW to od wysokiego rankingu, więc masz jeszcze dużo czasu żeby wymyślać innym prywatnie.
Tak, bo na 10k moich postów ciągle innym wymyślam. To i owo mam na sumieniu, bo czasem siadam do klawiatury nietrzeźwy, ale jak sam wiesz konto Mazio skasowałem sam i to z powodu właśnie trolli, którzy nie dawali mi spokoju. Dziś mój ranking pozwoliłby mi więc nawymyślać na pw nawet adminowi.
Przecież nawet jeśli na PW szły by tylko wyzwiska, to i tak byłoby to lepsze dla forum. Sam czasem wdawałem się w niepotrzebne dyskusję, w wątkach do tego nie przeznaczonych.
Gdyby było PW, ludzie obrażaliby się bez zaśmiecania forum. A wyzywać się i tak będą. Więc chyba lepiej, żeby robili to prywatnie, niż żeby zaśmiecali przy tym różne wątki?
PW by się jednak przydało. Głupio tak każdemu maila czy gg podawać jak jest potrzeba kontaktu.
Jak PW, to faktycznie, tylko od wysokiego rankingu. Za dużo tu spambotów, żeby szło "od zera".
Maziomir -> Jaki jest sens siedzieć nietrzeźwym na forum internetowym?
Stra Moldas - jeśli nigdy nie zdarzyło Ci się zasiąść do kompa po alkoholu, na przykład po imprezie, to gratuluję.
Dla mnie tam PW nie potrzebne, tak to wszyscy widzą wszystko i jest ciekawie, z PW to by niektórzy pewnie tylko pisali ze sobą non stop.
Dla mnie to by było trochę niszczeniem sensu forum.
PW spoko, tylko zeby sie dalo dawac blokady. Boje sie ze freakman by mi (i paru innym uzytkownikom) zapelnil skrzynke swoimi glupotami.
Fett, przesadzasz.
Z tymi kontaktami to nie takie proste, z tego co pamiętam to się sama musiałam wysilić dość mocno, żeby zdobyć jakiegoś priva do Ciebie :P
Nie wiem też, czy komukolwiek chciałoby się prowadzić prywatne wojny - z mojego doświadczenia wynika, że ludzie w kontakcie "f2f" miękną, jak nie ma publiczności, to agresja już nie ta sama.
Mnie np. już trochę męczy fakt, że co jakiś czas z okazji jakichś prywatnych wycieczek jestem instruowana, że tak się nie robi "bo to forum o grach!!!111oneone".
A pogląd "jak wszyscy widzą wszystko to jest fajniej" jest mocny :D Kojarzy mi się z tymi wszystkimi babciami, które na wsiach wylegają na ławeczki przed domem i tylko łypią, co się u sąsiadów dzieje.
Megera - ale widzisz. Zależało Ci i zdobyłaś :D
Mazio - a ja nie wiem co Ty się teraz do mnie przypierdzielasz. Mój post nie miał ani krzty złośliwości. Po prostu napisałem jakby to wyglądało a Ty się pieklisz. Jest mi teraz przykro :(
Mazio -> Nie uważam tego za jakiekolwiek osiągnięcie, bo po imprezie wolę wrócić do domu i położyć się spać, ale dziękuję.
Priv fajna sprawa, żeby było na GOLu. ;)
Nie piekle się. Trochę miotam. Nie wiem czemu ale na GOLu się czuję nieco jak duży kot w klatce - parę razy ktoś szturchnął mnie patykiem zza krat i teraz warczę ostrzegawczo na każdego. Ale ogólnie jestem miłe bydlę.