Witam mam dziwny problem który nie powoduje dużych szkód ale jest uciążliwy i denerwuje . Najczesciej objawia sie podczas grania w strategie ( Lol Sc2 ) mianowicie kiedy klikam myszką w góry prawy róg ekranu ( to pole jest spore) to jest duże prawdopodobieństwo ze gra sie zminimalizuje . Ostatnio tez jak grałem w ME to jak był zastój to tez wywaliło wie ktoś co zrobić ? Latop Samsung R522 Win7 ( dodam ze mam ten problem bo formacie przed nic takiego nie bylo )
Masz jakiś dodatek upiększający, jakiś pasek narzędzi czy coś w tym stylu?
Albo jakieś gesty myszą zaprogramowane?
Minimalizacja moze byc spowodowana:
* przez jakas aplikacje ze stylem TOP MOST, czyli zawsze na wierzchu, ktora zawsze wystaje nad oknem gry i po kliknieciu system przelacza okno minimalizujac gre
* przez okno gry, ktore nie rozciaga sie na "pelny ekran" z powodu nie zaznaczenia opcji gry " Full screen"
* przez okno gry, ktore mimo ustawionej rozdzielczosci pelnoekranowej nie zajmuje calego ekranu z powodu buga lub kompozycji windowsa.
* masz podpiety drugi monitor do laptopa, gra nie posiada blokady przejscia kursora poza ekran glowny
Moja rada. Zamknij wszystkie aplikacje z tray`a, zmien kompozycje systemu lub sprobuj uzyc aplikacji o nazwie MouseJail do blokowania przejscia kursora poza ekran glowny gdy jest odpalona aplikacja pelnoekranowa.