Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

PS5 vs PS5 PRO Kupno kilka pytan

Forum PlayStation
Odpowiedz
28.08.2026 08:18
1
odpowiedz
Albercik2305
0
Junior

PS5 vs PS5 PRO Kupno kilka pytan

Witam Wszystkich. Mam kilka pytań odnośnie PS5

Jakoś od listopada 2025 roku zastanawiam się nad kupnem PS5 "pod GTA 6”. W tamtym czasie PS5 kosztowało chyba około 3200 zł (może trochę mniej) i mówiłem sobie: "Zaczekaj, cena pewnie jeszcze spadnie” No i niestety, na dzień dzisiejszy PS5 Pro kosztuje już ponad 4800 złDlatego zacząłem się zastanawiać nad zwykłym PS5. Co możecie mi o nim powiedzieć

28.08.2026 08:19
2
odpowiedz
Albercik2305
0
Junior

Czy różnica w wydajności między zwykłym PS5 a wersją Pro jest naprawdę duża?
Z tego, co widziałem, dzisiejszy pokaz GTA był nagrywany właśnie na zwykłym PS5 i wyglądało to naprawdę dobrzeSłyszałem też, że sporo zależy od telewizora/monitora
U mnie konsola byłaby podłączona do zwykłego telewizora Samsung, który ma już jakieś 8 lat Czy przy takim telewizorze w ogóle będzie widać różnicę między KONS

28.08.2026 08:22
Rezort
3
odpowiedz
Rezort
177
Naznaczony

Ty i tak nie grosz, po co ci konsola na półka...
Lepiej zajmij się kibicowaniem na ten moment.
Po drugie już Ci powiedziałem jakie są różnice ale ty ich nie rozumiesz i dalej mącisz.

post wyedytowany przez Rezort 2026-08-28 08:24:10
28.08.2026 08:22
Cainoor
4
odpowiedz
Cainoor
288
Mów mi wuju

Ja miałem PS5 i zmieniłem na Pro i widzę różnicę w lepszej płynności w niektórych starszych grach, w nowych nie mam porównania.

Forum Forum PlayStation
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl