Witam. Wymieniał ktoś pierwszego PS5 fat na PS5 Pro ? Jak wrażenia ? Ogólnie żałujecie swojej decyzji czy może wręcz przeciwnie ? Gdzie widać różnicę ?
Kiedy można się spodziewać jakiś bundli z PS5 Pro ? Nic kompletnie nie widać na rynku.
Ja miałem zamiar wymienić, ale cena mnie odstraszyła. Z tego co widziałem w sieci pro jest trochę głośniejsza od fata, gier wykorzystujących dodatkową moc też za wiele nie ma, moim zdaniem nie warto, żaden znaczący przeskok. Lepiej poczekać na PS6.
Miałem fata, potem slima, teraz mam Pro. Mnie bolalo w podstawowych modelach konsoli to, ze zeby grac plynnie to trzeba grac w trybie "wydajnosc" co w przypadku wielu gier odbijalo sie mocno na jakosci. Na Pro tryb wydajnosci=tyb jakosci na zwyklej, ale przy 60fps+. Bol zadka ustapil. Dla mnie zmiana na plus.
Konsola bardzo cicha, moze minimalnie glosniejsza od fata, ale dalej jest bardzo duzy komfort akustyczny, ale fat wtedy trafil mi sie z glosnymi cewkami, wiec Pro w ogolnym rozrachunku wypadl znacznie lepiej pod wzgledem akustyki. Slim najglosniejszy, ale porownujac do PS4 Pro to i tak przepasc na korzysc slimki.