Witam. Tak jak w temacie jak można na PS4 ustawić polskie napisy w tej gdzie? W opcjach nie ma w ogóle wyboru języka a gra na pudełku ma etykietkę wersja polska z napisami. Ktoś zna rozwiązanie na mój problem?
OK już znalazłem odpowiedź :
Gra uruchamia się w jeżyku angielskim, mimo że zakupiłem polską wersje gry.
Dostaliśmy informacje że w fazie produkcyjnej zostały pomylone wersję językowe, na dzień dzisiejszy wspólnie z wydawcą pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Bardzo przepraszamy za zaistniała sytuacje i prosimy o zgłaszanie tego problemu do naszego Centrum pomocy.
Piszę tego posta tylko dla tych osób którzy mają ten sam problem co ja. Rozwiązanie po kontakcie z LEM:
Dzień Dobry
W dniu dzisiejszym dostaliśmy od firmy Activision rozwiązanie problemu z wersją językową w grze. Producent dostarczył nam kody za pomocą których będzie można pobrać polską wersje gry z platformy PSN. Aby otrzymać taki kod należy wysłać na adres [email protected] zgłoszenie mailowe z opisem problemu a także skan/zdjęcie dowodu zakupu ( z widocznym numerem i datą zakupu). Po poprawnej weryfikacji, kod zostanie wysłany na zgłoszony adres mailowy.