czy w konsoli ps 3 internet jest darmowy? coś mi się obiło o uszy, czy jest tam możliwe przeglądanie stron jak na kompie jutube,gry onlajn itd, itp?
bo na xbox podobno trzeba mieć jakieś pakiety xbox live czy coś takiego?
A co to ma wspólnego z komputerami?
W ps3 jest normalna (aczkolwiek kiepska jeśli chodzi o obsługę) przeglądarka internetowa, z której można normalnie korzystać.
Podlanczasz sie wifi lub kablem do routere jak ja sobie zrobilem. Myslisz, ze na czym ogladam filmy na youtube, netflix? Przeciez nie monitorze 20 tylko 37 tv.
A pytanie czy placisz moge odpowiedziec ta ksamo. Czy placisz za korzystanie z neta podlaczajac laptopa do wifi lub kablem do netu ? :)
a przyzwoicie tak jak na kompie chodzi ta przeglądarka i czy można grać przez neta jak na kompie w gry (multi)
To zależy od szybkości internetu, i jeśli chodzi o takie flashowe minigry z neta które masz tutaj to nie, ale multiplayer z gier takich jak CoD, AC, i wszystkie inne bez problemu
Wszystko co związane z itnernetem (multi w grach, przeglądarka internetowa (youtube.com redtube. com i co tam jeszcze dusza zapragnie), telewizje itnernetowe masz za free.
nie to co w obsranym x360 który się sypie jak kiedyś budynki w sarajewie
no tak xbox, ma częste awarie a sony to sony sprzęt niezawodny praktycznie w 100 %
Taaak, Sony ma istotnie nieawodny sprzet. Pewnie dlatego swego czasu wymienili kilkaset tysiecy baterii do laptopow, ktore potrafily sobie spontanicznie eksplodowac. A telewizory, ktore wycofano polskiego z rynku, bo pradem kopaly, to taki zarcik byl :) Nie mowiac juz o PS3 Fat, ktore padaja tak jak kiedys Xbox 360 Falcon, a i Slimki wcale nie sa gorsze. Ale masz racje, Sony ma tak niezawodny sprzet, ze az nikt normalny go nie kupuje i od lat dzial elektroniki przynosi same straty (w ubieglym roku fiskalnym zdaje sie 6 miliardow dolarow strat). Ale ogolnie, poza faktem, ze Sony produkuje najgorsze barachlo, to firma jest wporzo :)
Wojnę wyczuwam
nie zmienia to faktu że sony to firma z bogatą przeszłością i ma mniejsze awarie niż xbox (obecnie), kiedyś obydwie konsole miał częste usterki. Mam telewizor od sony nie narzekam, nic się nie zepsuło, kurz podczas remontu, zero awarii, nie słyszałem żeby ktoś wogóle narzekał na tą firmę, obczaj sobie wykresy w różnych sklepach inernetowych ile osób w tym miesiącu kupiło ps 3 mimo iż zbliża się nowa wersja ,a w przyszłości i generacja,
nie musze także przypominać jako że sony (tak słyszałem) jako pierwsza firma stworzyła telewizor oparty o technologie plazmową, drugi był samsung
Akurat teraz awaryjność obu konsol jest porównywalna. Ale wiedziałbyś to, gdybyś miał zaznaczone inne kategorie niż "komputery".
nie musze także przypominać jako że sony (tak słyszałem) jako pierwsza firma stworzyła telewizor oparty o technologie plazmową, drugi był samsung
Śmiesznie piszesz nazwę firmy Pioneer. Sony to jakieś slangowe określenie tej firmy w twojej okolicy?
no to może Pioneer, ale wiesz z Rzeszowa jestem a na Śląsku czy w Warszawie to myślą że końmi tu jeszcze jeździmy więc mogłem się pomylić
mamy już internet, ale łojciec kręci korbom na drugim końcu miasta, wczoraj neta nie miałem bo koń zdechł i łojciec nie mógł pojechać żeby kręcić korbom właśnie i se w kal of djuti nie pograłem
Najpierw narzeka, że wszyscy uważają, że w jego okolicy to jest ogólnie zacofanie i wieś, a potem sam się zachowuje tak, żeby to potwierdzić.
sarkazm ,mówi ci to coś Narmo? Rzeszów miasto jak każde inne czyli syf,kiła i mogiła jednakże najładniejsze zaraz obok Wrocławia czy Poznania miasto w Polsce
Piszcie sobie co chcecie , miałem x360 i padł mi po 1,5 roku , mam teraz ps3 i działa cały czas bez zarzutu!
E tam, z tą awaryjnością. Loteria jak w dużym lotku.
Xbox 360 Elite - 3 lata bez awarii.
PS3 60GB - 2,5 roku, padnięty laser.
Jak mi teraz padnie slimka, to aż szkoda gadać :)
Po prostu nie umiecie dbać o te konsole. Mój kolega kupił sobie PS3 2 tygodnie po premierze, i do tej pory wszystko śmiga. :)