Planeta Małp – recenzja filmu
Czekamy na wasze opinie na temat artykułu Planeta Małp – recenzja filmu
byłem na filmie i jest to jeden z głupszych filmów jakie ostatnio widziałem!
film niby ok ale to zakończenie mnie dobiło ,przeciez to wcale nie pasowało!
moim zdaniem nie watro na to iść
Na filmie nie byłem, ale od znajomych słyszałem , że film jest przesiąknięty efektami specjalnymi i strasznie płytki, czyli po prostu bardzo amerykański:)
Samo zakonczenie (ostatnie sceny) jest jeszcze w miare, ale... oglnie rzeczywiscie kiszka. Poprzednia czesc duuuzolepsza. Burton zawiodl :((
widze, że ogół nastawiony na nie;) ja powiem tylko- nie żałowałem, choć napewno nie zachwycił.....
Widziałem tą nowa wersje i żałuje że poszedłem do kina:((Wole jednak obejrzeć starą wersje
Ja bym polemizował, z tą płytkością. Zakończenie na pierszy rzut oka nie ma sensu. Ale czy na pewno...?
Niestety już nie pamiętam starej wersji filmu. Tak więc nie wypowiem się w kwestii, która wersja lepsza.
A o co chodziło w tym zakończeniu?
Dlaczego ta małpa siedziała w tym fotelu?
Cofnoł się w czsię czy poszedł do w górę?
aaa
I z kąd na ziemi te małpy :-))
;-)
Film ten po prostu jest cinki jak dupa węża. Wszelkie jesgo aspekty są niedopracowane wyłączając FX i maski, charakteryzację. Zakończenie jest po prostu bez sensu,gdyż na początku "licznik " sugeruje ,że nasz hero przemieszcza się w czasie w przód a na zakończenie w tył , więc jak zmany uczynione w przyszłości mogły odbić się na przeszłości -- bez sensu, chyba materiałdo rozważań dla fizyków kwantowych .
Pierdoła jakich mało. A ta laska z filmu to an ładna an mądra.
Film z Hestonem był o wielelepszy (oczywiście nr. I)
Kowal - A nie uprawiasz tu reklamy przypadkiem ?
Soul nie wchodzi na strony WP i nie reklamuje nachalnie GOLa
oj Kowal Kowal, znowu zaczynacie
strona oficjalna
"Kodu Dostępu" to
http://wb.interia.pl/index.html?ao=sh&idf=834
a u nas recenzja już jest dawno
https://www.gry-online.pl/opinie/kod-dostepu-swordfish-recenzja-filmu/z73d
widzę że jednak nie potrafisz się powstrzymać
Taaaa..."Planeta Malp" jest cieniusia...a Wy na pewno na poczekaniu krecicie lepsze filmy.
ogladalem i mi sie podobala .. jak komus nie pasza takie filmy to po co wogole na nie idzie do kina ?
cieniusi film to "tytanik" ...
FIlm byl taki sobie, ale nie zaluje ze na niego poszedlem. Co do zakonczenia - powinno dawac do myslenia i zaskakiwac. Samo zakonczenie IMHO bylo ok.
Pozdrawiam
no niech ktoś odpisze lesiowi bo ja też ni kapłem wcale a wcale!