Przecena Under the waves z 120 zl na 12,99.

Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz
19.05.2026 19:32
maciell
1
1
odpowiedz
maciell
140
Senator

Przecena Under the waves z 120 zl na 12,99.

Naprawde rzadko polecam zakup jakis gier. No, ale ten tytul wybitnie na to zasluguje.
https://store.steampowered.com/app/1975440/Under_The_Waves/
Gra to mix przygodowki, plywania w skafandrze, plywania batyskafem, zbierania zasobow, eksploracji dna oceanu, produkcji z planow, robienia zdjec, jest baza.

Gra jest przepiekna bo robiona na silniku Unreal 5. Fajnie oddane podmorskie zycie. Z akcja dziejaca sie pod woda. Fabula jest bardzo dobra. Gra ma polskie napisy. Polecam grac na padzie. Cena 12,99 zl to mega okazja i jak za darmo jak za taka gre. Takich gier wlasnie chcialbym widziec wiecej. Bo widac w niej milosc tworcow i gra naprawde zapada w pamieci. No i gra jest nowatorska.

Dark, sad and still absolutely beautiful: Under the Waves is now an absolute surprise hit!”
9/10 – PCGames

“Under the Waves is narrative magic.”
9/10 – But Why Tho ?

“Under the Waves is an emotional adventure that handles distressing subject matter in a touching way.”
4/5 – VGC

post wyedytowany przez maciell 2026-05-19 19:36:20
19.05.2026 19:45
2
odpowiedz
ORP Kaczynski
23
Pretorianin

Wczoraj kupiłem zamiast subnautica 2. Szukałem właśnie podwodnej gry z fabułą i znalazłem ten tytuł. Za taką cenę nawet się nie zastanawiałem. Co więcej na Steam jest ocean fest i wszystkie gry związane ze światem morza są przecenione, niektóre nawet bardzo dużo. Bardzo fajna akcja.

19.05.2026 19:50
-=Esiu=-
👍
3
odpowiedz
-=Esiu=-
223
Everybody lies

Dzięki za info. Kupione :)

19.05.2026 19:51
maciell
4
odpowiedz
maciell
140
Senator

Tak jak kolega wspomnial wyzej jest promocja na gry dziejace sie na wodzie i pod woda.

https://store.steampowered.com/app/282140/SOMA/

Dla mnie gra dziesieciolecia. Malo, ktora gra spowodowala u mnie ,ze czesto wracam myslami do niej. Ta gra to osiagnela. Graficznie perelka. Klimat idzie kroic nozem.

Forum Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl