Prowadzę badanie o graczach!
Hej wszystkim! W ramach pracy magisterskiej zdecydowałam się na przeprowadzeniu badania ankietami grupy, która jest mi doskonale znana - graczy. Badanie mierzy poziom zaangażowania w gry komputerowe i inne zmienne psychologiczne w tym sposoby radzenia sobie ze stresem i inteligencję emocjonalną. Jest całkowicie anonimowe.
Jeśli macie wolne 10 minut, możliwość i chęć pomocy w zbieraniu odpowiedzi to serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w badaniu!
Podaję link, który też działa po zeskanowaniu QR z plakatu: form s.gle/GiBp C6gogCtbNu9j8 (link ze spacjami)
Z góry dziękuję Wam za uzupełnienie!
P.S. również wielkie dzięki administracji, jeśli puści tego posta dalej - dotarcie do setek badanych jest naprawdę wymagające!
Hej, dzięki za komentarz. Na razie badam graczy, szczury być może w następnej kolejności! A tak serio - badanie jest dobrowolne, anonimowe i samoopisowe, nie powinno powodować żadnych trudności po jego wypełnieniu, jeśli coś będzie Was niepokoiło to zachęcam do prywatnego kontaktu na maila podanego w badaniu
Mam wątpliwości czy jest dobrowolne. Przecież jest coś takiego jak manipulacja.
A w ogóle les linkes Ci się nie wkleił
Mam wątpliwości czy jest dobrowolne.
Czy ktoś Ci przystawił pistolet do głowy? Czy ktoś Cię zmusza żebyś wziął udział? Czy jesteś w jakiś sposób zobligowany żeby w nim uczestniczyć? Sam decydujesz co z tym zrobisz, czyli jest dobrowolne, nieprawdaż?
Chcesz z nas zrobić szczury laboratoryjne? :(
Chłopie, kto Cię skrzywdził?
Kurde, naprawdę nie widzisz, że praktycznie każde zdanie kończy się tu wykrzyknikiem? Tak się nie robi, po prostu, z porządności.
Via Tenor
Jeżeli trzy wykrzykniki aż tak Cię zmanipulowały, to mam tylko to do powiedzenia -->
Umiesz liczyć?? Wykrzykniki są 4 w tekście + 5 w tytule.
Możesz się na mnie mścić, ale mam świętą rację
A pojęcie metafory i sarkazmu są Ci znane?
Przestań już szukać problemów tam gdzie ich nie ma, bo jeszcze chwila i popadniesz w jakąś paranoję, jak wszędzie będziesz szukał manipulacji, czy potencjalnych przyczyn śmierci w tym kraju. A jeżeli w moich odpowiedziach widzisz próby mszczenia się, to tylko potwierdza że na siłę wyszukujesz i tworzysz we własnej głowie negatywy. Wrzuć trochę na luz, wreszcie się wiosna robi, piękna pogoda za oknem, zrelaksuj się i look on the bright side of life
Sprawa jest prosta - nie umiesz się przyznać do błędu. A mówisz o pozytywnych stronach życia. Wiem, że to ty tu masz kolegów i ich poparcie. Dlatego należałoby im pokazać klasę.
Sprawa jest prosta - szkoda czasu na dalszą dyskusję. W takim tempie jeszcze chwila i zaczniesz doszukiwać się czwartego dna w moich wypowiedziach i wyciągniesz wnioski że planuję wynająć płatnego zabójcę żeby Cię zlikwidował.
Mimo wszystko - miłego dnia i więcej luzu życzę
ptaszek o czym ty gadasz rób albo nie i tyle w temacie a nie się pocisz