Bardzo prosiłbym jakiegoś obeznanego grafika, aby zrobił logo dla tej stronki:
https://sites.google.com/site/protektorzyardanyan/home
Strona jest z motywem domyślnym, ale kolorystykę chciałbym mieć podobną.
A teraz do rzeczy, chciałbym, żeby napis wykonany był tą czcionką: http://www.gerion.perfekt.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=7
i był skomponowany z tymi symbolami (oczywiście one odręcznie robione przeze mnie, ale kształt lewego ma być identyczny jak symbol trefli, a prawego hmmm... pokeball(ale z pokemonami to nie ma nic wspólnego).
Chciałbym, żeby kolorystycznie pasowało do stronki, a symbole jakieś półprzezroczyste czy coś...
Dużo wymagań, ale wiem, że dla kogoś obeznanego z PS'em i mającego zmysł estetyczny taka robota to pewnie góra 2 minuty, ale jestem w stanie odwdzięczyć się piwem na jesiennym pikniku :)
Szerokość max 1000pix, a wysokość dowolna, żeby ładnie wyglądało :)
Kolejny aby naciągnąć biednego grafika by pracować prawie za bezcen :P. Dzięki nie skorzystam.
logo za 3 zeta, coraz wyższe stawki, niedługo będą prosić o logo i dopłatę
Przecież zdaję sobie sprawę, że profesjonalnie grafik za taką robotę może dostać grubą kasę, ale to jest strona niekomercyjna, więc piwo za poświęcony czas wydaje mi się rozsądną zapłatą za koleżeńską pomoc i to, że ja nie będę czerpać z loga, żadnych korzyści finansowych.
Poza tym w sumie macie rację. To kiedyś można było prosić na tym forum o pomoc w tym stylu i jeśli ktoś miał wolną chwilę, to pomagał nie biorąc za to nic oprócz wdzięczności. Cóż czasy się zmieniają.
Świetne! Dzięki za pomoc! Jak się spotkamy na pikniku to masz piwo (a na pikniku piwo droższe niż 3zł - do niektórych czepiaczy)
A jeszcze jedno do tych, co się czepiali, że to naciąganie grafików - jeśli ktoś zajmuje się hobbystycznie grafiką, to czemu miałbym go o to nie prosić?
Fett--> Naprawdę WIELKIE dzięki!
O i teraz jeszcze mi się przypomniało, mógłbym o oryginał na mail (kosmit91 at gmail.com) prosić? Logo GOL będzie trochę szpecić logo.