Promocja na Simcity...?
Hej. Dostałem cynk, że SimCity jest za cenę 22 zł. Odpaliłem Origina, gra wleciała do koszyka, ale usunąłem ją z tego koszyka. Po tym boskim czynie, promocja uciekła i ni widu, ni słychu. Obecna cena po dodaniu koszyka to te 89 zł. :v Jest jakiś kod promocyjny na to bądź sposób na aktywowanie tej promocji? Trochę dziwna sytuacja, nawet nie sądziłem, że tak z dupy może uciec ta promocja.
Zaloguj się do klienta Origin jeszcze raz. Tylko tak możesz kupić grę w promocyjnej cenie.
Nic to nie dało... Do kiedy ta promocja trwa? Widzę, że Simcity za 20 zł to już przeszłość dla mnie. EA i ich Origin. <3
Gosciu, mialem tak samo, odpalasz origin , jak juz ci sie wlaczy to klikasz: o gory Origin>Oferta dnia... BOOM ! Masz znowu oferte na sim city :)
Warto za ta cene brac? Przy pierwszym simcity na amige i pozniej w 3000 bawilem sie swietnie. Ponoc najnowsza czesc miala problem z malymi obszarami, zmienili to?
Nadal działa. Dodaj do konta SimCity 2000 z oferty dnia (jest za darmo). Następnie raz jeszcze wejdź na swoim koncie bezpośrednio w Origin do tych ofert i powinno się pojawić. Ja tak miałem, że nie było nowego SimCity przez to, że wyświetlało się SimCity 2000 za darmo.
EDIT: Myślałem, że w ogóle Ci się nie wyświetla.
Huhu... Dzięki Wiarołomca. :)
Tal_Rascha - ja kupuję z siostrą na spółę, więc 11 zł z tę grę wydać się chyba opłaca.
dVk. - luzik, sam kupilem :) A jakis czas temu zalowalem ze nie kupilem jak bylo po ponad 35 zl, a tu dzis taki bonus :)
Tal_Rascha - wedlug mnie, tak :)