Problemy z myszką w grach

Forum Komputery
Odpowiedz
30.08.2013 05:02
kotex10
😉
1
odpowiedz
kotex10
6
Legionista

Problemy z myszką w grach

Witam
Mam problem z myszką w grach. Kiedy korzystam z internetu i różnych programów myszka chodzi płynnie i bez problemów, ale kiedy włączę grę (np. CS, Gothic 3, Mount&Blade) zaczyna się zacinać. W Gothicu przykładowo kiedy chodzę wsad'em chodzi płynnie i jest ok ale kiedy zacznę się rozglądać sprawa wygląda już o wiele gorzej. To samo w innych grach.
Proszę o pomoc i z góry dzięki

30.08.2013 08:05
Matt
2
odpowiedz
Matt
276
I Am The Night

Moze problem jest nie z myszką, a np twoja karta grafiki? Napisz jaki masz sprzęt to ocenimy.

30.08.2013 15:06
kotex10
3
odpowiedz
kotex10
6
Legionista

Myślę że to nie wina kompa, bo kiedyś chodziło dobrze.

Windows XP professional Service Pack 3
Procesor: Intel® Core™2CPU 4300 @ 1.80Ghz (2CPUs)
Karta Graficzna: GeForce GTS 250
Pamięć RAM: 3072MB
Karta Dźwiękowa: Realtek HD audio output

30.08.2013 15:11
ResOOrt
4
odpowiedz
ResOOrt
164
HOUSE NATION

zobacz jak zachowuje sie na zwyklej bialej kartce papieru

30.08.2013 15:26
kotex10
5
odpowiedz
kotex10
6
Legionista

Sprawdziłem i jest dokładnie to samo ale powtórzę, że problem jest tylko i wyłącznie w grach więc to nie jest chyba jakiś fizyczny problem z myszką.

Ale zauważyłem ciekawą rzecz która może pomoże zweryfikować w czym problem: kiedy w Gothicu odwracam się powiedzmy w prawo to na początku się tnie, ale kiedy kontynuuję obrót i się tak kręcę wokół właśnej osi jakiś czas jest już ok, do momentu w którym zmienię kierunek obrotu. Wtedy jest to samo, tnie się a po chwili mogę się tak kręcić ile chcę i jest płynnie. (mam nadzieje że wyjaśniłem to w miarę zrozumiale ;) )

30.08.2013 15:28
leem230698
6
odpowiedz
leem230698
129
Lewacki Wojownik

Mam identyczną sytuację, więc się podpinam. Gry, które kilka tygodni temu chodziły wyśmienicie teraz zacinają się przy najmniejszym poruszeniu myszką.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl