Mam problem gdyż ME3 pobrałem z torrentów.Niby wszystko działa OK ale gdy pobrałem DLC Leviathan no po prostu nie wiem gdzie go wkleic.Może ktoś podac folder dolcelowy i ścieżkę dostępu?
Proszę
https://www.gry-online.pl/regulamin-forum.asp
nie wolno publikować treści mogących ułatwić pozyskanie kradzionego oprogramowania komputerowego
Piratom tu się nie pomaga.
Naprawde bardzo pomogłeś...
Ale coś wszędzie piszą żeby instalowac to nie wiem wytłumaczy ktoś WTF z tym?
Narmo a że umiem myślec i nie mam zamiaru płacic 36 zł za 1 max 2 godziny gry to wiesz.
Podstawy...
Jakbyś kupił oryginał to nie byłoby problemu z wklejaniem i cudowaniem... Najlepiej idź do sklepu kup grę+DLC i po problemie. Będzie śmigało jak talala.
Denasam --> Ale ty czegoś nie rozumiesz. Takie tutaj są zasady. Nie podoba się to idź gdzie indziej. Nikt za tobą płakać nie będzie.
Ja nie mówie że sie nie podoba czy coś.
Można odpowiedziec i pomóc albo nawet nic nie pisac i efekt podobny i dałbym sobie spokój...
Widocznie nie można, bo jesteś albo zbyt głupi, żeby zrozumieć regulamin tego forum, albo zbyt leniwy, żeby go w ogóle przeczytać, czego dowodem jest ten wątek.
Można odpowiedziec i pomóc albo nawet nic nie pisac i efekt podobny i dałbym sobie spokój...
ALE TU SĄ TAKIE ZASADY, ŻE PIRATOM SIĘ NIE POMAGA.
Nie. Najważniejsze to wyplewić idiotów, którzy nie wiedzą, gdzie i jak zadaje się takie pytania.
Sam przed chwilą pisałeś o zasadach to sie zdecyduj w końcu może...
Aha i nawet sobie przeczytałem regulamin i tam nie ma nic o piractwie tylko nie wolno publikować treści mogących ułatwić pozyskanie kradzionego oprogramowania komputerowego nie chce sie teraz wykłucac o nic ale wiesz nie zadużo fanatyzmu?
W sumie nie dodałem żadnego linku więc wiecie
I też wielce mądre posty piszecie że piratom sie nie pomaga...
TO NA CH** PISZECIE WOGÓLE?
Ale zawsze jak jest jakiś wątek i autor mówi że ma gre z torrętów to jest atakowany, powinieneś sie tego już nauczyć co do problemu to nie wiem naprawde, popytaj sie na innych forach i tyle....lub kup gre i twórcy dostaną jeszcze troche kaski :)