Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem forum. Trafiłem tu przypadkiem szukając informacji dlaczego każdy program się zacina a gra klatkuję.
Postanowiłem się Was zapytać z nadzieją na otrzymanie pomocy.
Z niewiadomych przyczyn od tygodnia mam wyżej wymieniony problem, nie wiem co się dzieję, zastanawiałem się nad:
1. Temperatura karty graficznej
2. Stary sprzęt
Oczywiście jestem otwarty na wszelkie rady i opinię.
Dołączam ss temperatur- stan włączonego dopiero komputera. ( używając HWMonitor jak widać na zdjęciu)
Dokładniejsze dane karty i jakieś dane o systemie.
Informacje o komputerze:
Karta graf. - GeForce 9600 GT
Płyta główna- Gigabyte Tech. EP45-DS3
System 32 bity (2Gb ramu)
Win 7
Nie mogłem dodać 2 obrazków więc kolejny zamieszczam tu.
Temperatura karty 57? Dopiero włączony komputer i bez stresu pokazuje taką temperaturę? Wg mnie za dużo...67 to ja mam grając np. w Watch_Dogs, Far Cry 4. Może to przez inne nowe chłodzenie więc nie powinienem porównywać...Powinna się wypowiedzieć osoba, która używała bądź używa tej karty czy to jest normalne...
Odkurzałeś go ostatnio? Może złogi kurzu tam siedzą i blokują przepływy powietrza...
Być może też zasyfiony system, stary dysk, wirusy...
Nie powinieneś pokazywać identyfikatora produktu przy systemie...
Zdjęcia z identyfikatorem nie da się chyba usunąć ;/ a do tematu Komputer wyczyszczony, problem w tym, że z powodu braku pasy w mojej okolicy użyta była klej termoprzewodzący - sprawował się dobrze przez dłuższy czas , w tym tygodniu wymieniłem stary na nowy i problem. A z racji, że był to klej nie da się oderwać w najbliższym czasie z tego co widzę.
Zastanawia mnie jednak dlaczego dopiero po kilkunastu tygodniach nagle przestała działać.