Pewnego razu kupiłem gran turismo 5. Obecnie mam 14 poziom chociaż nie skończyłem nawet pięćdziesiąt procent pierwszej klasy :/ Aż do momentu kiedy odkryłem tryb mistrzostw w wyścigu samochodów kompaktowych. Szybko wygrałem go swoim Evo IX i dostałem 11k za złoto. A że zbierałem na auto i miałem 30 tysięcy i dodatkowe 20 więc razem 50. Zdecydowałem się na dodge challenger coś tam. Dbałem o niego cały czas i obecnie ma ponad 800 koni i 1400 kilo. I kiedy postanowiłem ulepszyć skrzynię biegów stało się to. Wziąłem trening oraz Prostą drogę. I rzeczywiście miałem 6 biegów jak chciałem. Potrzebowałem lepszego przyspieszenia więc jak przeczytałem "pozwala na szybsze osiągnięcie prędkości maksymalnej" mój wybór był oczywisty. No i na treningu chciałem właśnie moja prędkośc maksymalna sprawdzić i liczyłem na jakieś 350-360 a moim oczom ukazała się prędkość.... 280 km/h. Na 6 biegu! Ogólnie teraz mam cholernie wiele tras z długimi prostymi odcinkami więc moja stara prędkość jest mi potrzebna. Wie ktoś jak mogę przywrócić moja starą prędkość oraz te pięć biegów? Bo chce w końcu zobaczyć co to cudo potrafi ;p