Problem z zakładką "Subskrypcje" na YouTube

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
01.06.2016 19:52
RobiSx
1
odpowiedz
RobiSx
59
Pretorianin

Problem z zakładką "Subskrypcje" na YouTube

Jest to zapewne jakiś błahy problem, ale przejdźmy do rzeczy. Do wczoraj wszystko było ok, miałem listę filmów w tej zakładce, a dziś mam już opcję "Siatka". Po kliknięciu w przycisk od zmiany widoku strona odświeża się i nadal jest siatka. Ten wygląd jest jak dla mnie bardzo słaby, dużo filmów można ominąć przez to, jeżeli wie ktoś jak to naprawić to proszę o pomoc :)

01.06.2016 20:00
2
odpowiedz
zanonimizowany453591
62
Senator

Mam to samo i też mnie wkurwia. Poza tym w ostatnim miesiącu już kilkakrotnie sam z siebie przełączał mi się widok na siatkę oraz włączało autoodtwarzanie filmików.

01.06.2016 20:04
RobiSx
3
odpowiedz
RobiSx
59
Pretorianin

Może usuwałeś pliki cookies, jak ja to robiłem to też wszystko mi się poprzestawiało tak jak jest na początku

01.06.2016 20:07
4
odpowiedz
zanonimizowany1173293
4
Chorąży

Powinieneś mieć w panelu z filmami w prawym górny rogu (tego panelu) możliwość zmiany z "Siatka" na "Lista".

01.06.2016 22:24
RobiSx
5
odpowiedz
RobiSx
59
Pretorianin

Ekhem....

spoiler start

Po kliknięciu w przycisk od zmiany widoku strona odświeża się i nadal jest siatka.

spoiler stop

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl