Problem z zacinaniem się obrazu.
Witam , mam pewien problem a mianowicie podczas gry np, w CS GO podczas gdy gra mi sie załaduje i rozpoczynam rozgrywke zacina mi sie obraz , a dźwięk dalej słychać . Aby obraz ,,odciąć'' muszę zminimalizować grę i włączyć spowrotem.
Dzieje się tak również w innych grach podczas których wyświetlają mi się na ekranie czarne prostokąty i znikają.
Czytałem że to jakiś problem z odświeżaniem ekranu. Dodam także iż instalowałem aktualizacje do mojej karty graficznej lecz na koniec instalacji wyskoczył błąd , ale jest napisane że sterowniki są zaaktualizowane więc chyba działa :
Próbowałem odinstalować sterwoniki i zainstalować jeszcze raz lecz nic to nie dało.
Nwm czy to coś da ale moja karta graficzna to : Nvidia GeForce GT 740 M
P.S Mam laptopa
Z góry dziękuje za pomoc :)
Zrób czystą instalację sterowników. Jak nie umiesz tego zrobić z poziomu NVIDII. To spróbuj tym programem: http://www. [ link zabroniony przez regulamin forum ] /programy/download/Windows/zarzadzanie_sterownikami/Driver_Cleaner.html
link zabroniony przez regulamin forum = instalki pl :)
Aha , czyli chodzi o to żebym odinstalował teraźniejsze sterowniki , wyczyścił resztki tym oto programem i zainstalował od nowa : ?
Tak. Lub też skorzystaj z opcji sterowników NVIDIA: Zrób czystą instalację.