Problem z uruchomieniem save z gry Deus Ex: Human Revolution
Otóż mam problem, gra uruchamia się normalnie ale jak próbuje w jakikolwiek sposób wczytać save lub po prostu kontynuować to wywala do pulpitu. Kupiona na steamie, ściągnąłem spolszczenie i przez długi czas działało dobrze ale teraz nie działa. Gra oryginalna, komputer daje rade, sterowniki najnowsze i na nich działało a teraz nie działa. Próbowałem reinstalować i raz udało mi się ją włączyć normalnie i mogłem grać ale jak chciałem zainstalować spolszczenie to znowu ten sam problem: Program Deus Ex Human Revolution przestał działać a poza tym jak gra się wyłączy to zmienia mój systemowy język na angielski. Proszę o pomoc.
Przykro mi ale nie zgodzę się z tobą: [link] . Zawsze można to sprawdzić na steamie przed dodaniem wypowiedzi.
Deus Ex HR jest po polsku, edycja rezyserska nie.
Probowales wczytac sejwa bez spolszczenia?
Proszę najpierw o wpisanie w wyszukiwarkę steam gry o którą mi chodzi (Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut) a następnie zapoznanie się z informacją która znajduje się poniżej: Brak wsparcia dla języka „Polski”
Ten produkt nie posiada wsparcia dla twojego lokalnego języka. Przed zakupem zapoznaj się z poniższą listą wspieranych języków.
Czy w temacie oraz pierwszym poście napisałeś że chodzi o wersję reżyserską? Nie, więc?
Przepraszam, mój błąd. Sprawdziłem spójność plików gry ale występuje ten sam błąd.
Nie instalowałes jakiś nowych sterowników? Inne gry uruchamiają się normalnie? Usuń stare stany zapisy rozgrywki, zrób kopie i uruchom gre
Całkiem niedawno instalowałem ale gra działała na tych najnowszych. Inne gry działają normalnie.