Problem z SR2
witam podczas grania w saints row 2 przy 5 misji jak skoncze ja to sie pokazuje czarny ekran co zrobic ??
Przy misji 5?Ale u kogo ją wykonujesz?
1.Roninowie
2.Bractwo
3.Samedi
PIRAT czy ORIGINAL????!!!!
przy roninach i samedi sie tak robi a gra orginal
odpisywac bo mi bardzo zalezy!!
Jakby to był pirat może inny crack by pomógł,ale jeśli to orginał.
To podaj swoją konfiguracje
Procek,Grafa,Ram,Zasilacz
Jaki masz System i jaki dodatek Service Pack.
Zrób testy temperatur
Od siebie polecam
Everest
OCC.
Istniej prawdopodobieństwo że zasilacz lub karta graficzna nie wyrabiają.
Może plik od filmika co jest po misji się zepsuł. Reinstal
ok moj komp to:
karta grafiki:512 mb
procek:2.0ghz
ram:1.5 GB
zasilacz:500 wat
wiem jest nieco za slaby
aha i moze wiecie co zrobic bo mi sie troche tnie jak jade wozem to nie jest tragedia ale jest zle a jak ide lub strzelam to tylko odrobine pytam tylko przy okazji
sory podam dokładniej mój sprzęt ta poprzednia wypowiedz się nie liczy ok (oczywiście o kompie nie o zacinaniu)
a wiec tak:
procek: AMD Sempron 3000+ (normalnie to 1,80 Ghz ale go podkręciłem) 2,0 Ghz
karta grafiki: Asus AH3450 Series 512 MB
ram: 1,50 GB
system: Windows 2000 XP (SP3)
[7]-Ja sam nie mam dużo lepszego.
Gra powinna ruszyć.
[8]-Nic na to nie poradzisz,bo to jest wina złej optymalizacji gry.SR2 miało i ma pełno błedów.Z SR3 też raczej tak będzie.
Zmień ustawienia na możliwie najniższe.Albo jakiś patch pobierz.
zmnienilem grafe na srednia a rozdzielczosc na najmiesza pobieralem patche ale one tylko ustawialy mi jezyk gry z polskiego na angielski i moze dodawaly tylko 5 fps a ja wole miec te mniej 5 fpsów i miec polski
aha podawalem wymagania SR3 macie link :https://www.gry-online.pl/forum/wymagania-saints-row-3/z7b2b8ed?N=1
I jak gra się zachowuje?
Zrobiłeś testy temperatur?
Po misji już wszystko w porządku?
temperature ma dobra
jak sie przejdzie np roninow to na koniec jest filmik dzwiek mi sie psuje tzn nie ma glosu muzyczka jest i jak jest koniec filmiku to sie robi czarny ekran slysze dzwieki ulicy i moich strzalow moge chodzic ale nic nie widze jak wciskam przycisk pauzy to nic nie da i dlatego tej misji nie da sie przejsc dlatego biore przycisk windows i wylanczam gre i sie nie zapisze jak znow wlacze gre i dupa
ale pozatym gra dziala po misji