Problem z SR2
witam podczas grania w saints row 2 przy 5 misji jak skoncze ja to sie pokazuje czarny ekran co zrobic ??
Przy misji 5?Ale u kogo ją wykonujesz?
1.Roninowie
2.Bractwo
3.Samedi
PIRAT czy ORIGINAL????!!!!
przy roninach i samedi sie tak robi a gra orginal
odpisywac bo mi bardzo zalezy!!
Jakby to był pirat może inny crack by pomógł,ale jeśli to orginał.
To podaj swoją konfiguracje
Procek,Grafa,Ram,Zasilacz
Jaki masz System i jaki dodatek Service Pack.
Zrób testy temperatur
Od siebie polecam
Everest
OCC.
Istniej prawdopodobieństwo że zasilacz lub karta graficzna nie wyrabiają.
ok moj komp to:
karta grafiki:512 mb
procek:2.0ghz
ram:1.5 GB
zasilacz:500 wat
wiem jest nieco za slaby
aha i moze wiecie co zrobic bo mi sie troche tnie jak jade wozem to nie jest tragedia ale jest zle a jak ide lub strzelam to tylko odrobine pytam tylko przy okazji
sory podam dokładniej mój sprzęt ta poprzednia wypowiedz się nie liczy ok (oczywiście o kompie nie o zacinaniu)
a wiec tak:
procek: AMD Sempron 3000+ (normalnie to 1,80 Ghz ale go podkręciłem) 2,0 Ghz
karta grafiki: Asus AH3450 Series 512 MB
ram: 1,50 GB
system: Windows 2000 XP (SP3)
[7]-Ja sam nie mam dużo lepszego.
Gra powinna ruszyć.
[8]-Nic na to nie poradzisz,bo to jest wina złej optymalizacji gry.SR2 miało i ma pełno błedów.Z SR3 też raczej tak będzie.
Zmień ustawienia na możliwie najniższe.Albo jakiś patch pobierz.
zmnienilem grafe na srednia a rozdzielczosc na najmiesza pobieralem patche ale one tylko ustawialy mi jezyk gry z polskiego na angielski i moze dodawaly tylko 5 fps a ja wole miec te mniej 5 fpsów i miec polski
aha podawalem wymagania SR3 macie link :https://www.gry-online.pl/forum/wymagania-saints-row-3/z7b2b8ed?N=1
I jak gra się zachowuje?
Zrobiłeś testy temperatur?
Po misji już wszystko w porządku?
temperature ma dobra
jak sie przejdzie np roninow to na koniec jest filmik dzwiek mi sie psuje tzn nie ma glosu muzyczka jest i jak jest koniec filmiku to sie robi czarny ekran slysze dzwieki ulicy i moich strzalow moge chodzic ale nic nie widze jak wciskam przycisk pauzy to nic nie da i dlatego tej misji nie da sie przejsc dlatego biore przycisk windows i wylanczam gre i sie nie zapisze jak znow wlacze gre i dupa
ale pozatym gra dziala po misji