Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Problem z sąsiadem

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
13.07.2013 22:53
1
odpowiedz
elect1
90
Konsul

Problem z sąsiadem

Chciałem ocieplić ścianę od strony sąsiada, ale on nie wyraża zgody. Dom stoi w granicy. Ma prawo, ale czy jest jakiś sposób? Jest to stary zgred któremu wszystko przeszkadza, więc nie rozmawiamy ze sobą.

13.07.2013 22:55
2
odpowiedz
Celynlas_NPC
1
Konsul

Nie namówisz go. Okaż jego wyższość a na pewno się zgodzi - starcy to lubią. Moją sąsiadkę z klatki nie szło namówić na 10 zł. na miesiąc za czyszczenie klatki przez wyspecjalizowaną firmę i wszystko się rypło... :/

13.07.2013 22:59
PanSmok
3
odpowiedz
PanSmok
273
Legend
PLUS

jak ma prawo to ma prawo....
niestety czasem trzeba ustapic.

Ewentualnie wynajac Czeczenskich fachowcow od spraw docieplen scian granicznych.
Ich budowlancy potrafia zdzialac cuda.

13.07.2013 23:05
4
odpowiedz
elect1
90
Konsul

Zawsze mu ustępuje. Nawet kiedy rozmawialiśmy miałem taki przypadek. Kiedy zmieniałem dach chciałem wypuścić go na 15 cm od jego strony - nie zgodził się.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl