Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Problem z odtworzeniem gry "Sleeping Dogs" na pełnym ekranie.

10.04.2015 22:11
1
zanonimizowany975881
3
Legionista

Problem z odtworzeniem gry "Sleeping Dogs" na pełnym ekranie.

Cześć :) Kupiłem oryginalną grę w empiku Sleeping dogs. Zainstalowałem ją na steam wszystko jest fajnie i ok. Gdy włączam grę najpierw otwiera się w małym oknie i mogę tylko powiększyć to okno bez możliwości wejścia w pełen ekran ponieważ gdy chcę włączyć pełen ekran to nie mogę bo jest coś dziwnego. Moja rozdzielczość to 1366x768 Odświeżanie monitora 60 HZ (Gdy próbuje zmienić na inne odświeżanie robi się czarny ekran i muszę zmieniać). A w grze gdy chcę ustawić tą rozdzielczość to jest takie coś"1366x768 170 HZ". Tak samo jest z innymi rozdzielczościami tylko w 1280x1024 jest akurat 60 HZ i mogę ustawić pełen ekran ale bardzo mi to przeszkadza bo po prawej stronie jest duży czarny pasek. A więc... Dlaczego tak jest ? Że w tej rozdzielczości 1366x768 jest 170 HZ i gdy próbuje w tej rodzielczości ustawić pełen ekran nagle pojawia się czarny ekran i napis "PLEASE CHANGE TO 1400x900 60 HZ (Nie wiem czy dobrze napisałem za bardzo nie pamiętam). DZIĘKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI :) !! WIEM NIEZROZUMIALE PISZE :D

Forum: Problem z odtworzeniem gry "Sleeping Dogs" na pełnym ekranie.