Witam, mam problem z myszkami...Mianowicie po każdym zakupie nowej myszy działa ona sprawnie przez może miesiąc,góra dwa..Po tym czasie zaczynają się dziać dziwne rzeczy..Rzadko reaguje na podwójne kliknięcie np aby otworzyć jakiś folder,podczas zaznaczania jakiegoś elementu na pulpicie zamiast zaznaczyć to przenosi do innego folderu a podczas przeglądania internetu minimalizuje okno zamiast kliknąć w inną zakładkę..
Czy to wina mojego użytkowania? Normalnie użytkuje,nie rzucam,nie uderzam nią o stół...
Kupowałem myszy za około 30 zł,teraz posiadam Microsoft,wcześniej Logitech M60.
Wiem,że po jakimś czasie po prostu mysz się zużywa,szcególnie te tańsze,ale bez przesady...
serio? świeżo po zakupie mysz działała prawidłowo..
Nie wiem czyja wina. Może trafiają ci się wyjątkowo złe sztuki. A jeśli chcesz wykluczyć wirusy to pobierz linux mint lub ubuntu, wrzuć na pendrive takiego linuxa za pomocą programu Universal USB Installer, Rufus lub innego i odpal linuxa z pendrive (ustaw w biosie wtedy bootowanie na pendrive, USB) i będziesz miał pewność, że to myszka szaleje, a nie system.
A jak szukasz taniej myszki to rzuć okiem na tę mysz
komputronik.pl/product/185462/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/HP_Mouse_X1000_Brasilia_.html
Wykonaj tak prozaiczną rzecz jak sprawdzenie myszki na innym komputerze.