Problem z kupnem na steam'ie
Witam. Otóż mam problem z kupieniem CS:GO na steamie ponieważ wyskakuje komunikat:
Transakcja nie została zakończona. Informacje o twojej karcie kredytowej zostały odrzucone przez firmę kart kredytowych.
W innych postach pisało żeby zalogować sie na konto w banku i zmienić jakies limity. Tylko problem w tym że... NIE MAM DANYCH DO LOGOWANIA. Ma ktoś jakiś pomysł??
Jasne. Musisz uzgodnić z właścicielem karty co chcesz uczynić i rozwiązać sprawę w normalny sposób.
Opcja druga to zaniechanie zakupu.
To karta mojej mamy. Ona sama nie zna tych danych, więc nie mam pojęcia co moge zrobić.
Zakup akurat bardzo mi sie trafił i zbierałem na niego więc rezygnacja odpada :/
No to niestety nie zrobisz nic.
Limity na karcie zmienić można też korzystając z infolinii (o ile bank to umożliwia).
Sama karta może też nie działać z zakupami przez Internet nawet mając ponadawane poprawne limity dobowe.
Poproś kogoś innego, może umożliwi Ci zakup, a oddasz w gotówce.
Taaa, dzięki za fatyge. Cześć
Spółdzielczy ;)
To nie ma co się dziwić. Zastanawiające jest jedynie, dlaczego ludzie jeszcze korzystają z tego banku.
Nie jestem pewien, ale zgaduje, że słowem kluczowym w tej sprawie jest "karta kredytowa" a nie bankomatowa.