Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Problem z komputerem

17.07.2014 00:19
1
macu42
1
Junior

Problem z komputerem

Siemanko ! Mam wielki problem z moim komputerem, mianowicie mam spory problem z portami usb, mianowicie mam słuchawki Logitech G35 USB i gamepada Logitech Chillstream. Problem polega na tym, że często kiedy podłączam pada to komputer po chwili się wyłącza i pojawia się komunikat o jakimś przeciążeniu portu USB bodajże (gamepad miał uszkodzony kabel i był pare razy lutowany). Ze słuchawkami mam taki problem, że kiedy włączam komputer muszę je odpiąć i podpiąć żeby dobrze działały. Wcześniej było ok, dzieje się tak już od dłuższego czasu. Innymi problemami jest jeszcze to że czasem komputer po prostu się crashuje, widzę pulpit itd. ale nie da się nic zrobić, jedynie co to trzeba wtedy go zrestartować i często też pojawia się bluescreen. Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Zrobiłem godzinny test na pamięć memtestem, ale nie wykrył mi żadnych błędów. Proszę bardzo o jakąś pomoc . !

17.07.2014 00:22
2
odpowiedz
macu42
1
Junior

Dodam jeszcze że kiedy słuchawki są podłączone a mimo to nie słychać nic z nich i trzeba je odłączyć i podłączyć aby dobrze działały, filmiki np, z youtube nie chcą się odtwarzać. Komputer ogólnie wydaje się być obciążony. Robiłem format i na początku było ok, ale później zaczęło się dziać coś takiego. :(

Forum: Problem z komputerem