Problem z Grami !!!
Mam taki problem, jest on związany z spadkiem fps!Gdy po raz pierwszy zainstalowałem lola czy Mw3 to lol na wysokich miał stałe 60 fps, a Mw3 na średnich stałe 60 fps. Trochę te gry mi się znudziły więc je odinstalowałem. Po 1/2 miesiącach przerwy zachciało mi się pograć w lola i mw3 lecz jest taki problem ,że mam wielki spadek fps. Lol na średnich 40 fps a mw3 na niskim ledwo 30 fps. Z czym jest do związane? Czy format pomoże?Nie raz miałem taki problem że po ponownym zainstalowaniu gry, gra chodzi na żałosnych klatkach. Proszę o pomoc i wypowiedz ekspertów co może pomóc w tym zaistniałym problemie!
Proszę o pomoc i wypowiedz ekspertów co może pomóc w tym zaistniałym problemie!
Trafiłeś w dobre miejsce.
Może masz zasyfiony komputer? Może przez te ostatnie 1/2 miesiące zaktualizowałeś sterowniki od karty graficznej, bądź innych podzespołów twojego kompa? Przede wszystkim przed odpaleniem gry powyłączaj neta, antywirusa. gg i inne ,,pierdoły,, bo one zawsze w jakimś tam stopniu wpływają na zużycie ramu/procka co też może wpływać na płynność w grach/aplikacjach. Ale także sprawdź w procesach (Ctrl + Alt + Del) > zakładka procesy i zakładka wydajność, może coś ci zżera pamięć/procka?
przy włączonej przeglądarce zużycie CPU 1-4% a zużycie pamięci ram to 1.80 gb z 3. Coś mi zżera ram, tylko nie wiem co?Moim zdanie najlepszym rozwiązaniem jest format kompa :)