Witam Serdecznie.Może dla niektórych wydać się to błahostką ale mam problem z grą The Walking Dead.
Mam zainstalowane 5 epizodów,ukończyłam pierwszy epizod.
Problem w tym,że nie mam pojęcia jak odpalić drugi epizod.
Jeśli wchodzę w grę pokazuje mi,że wszystkie epizody są zainstalowane,ale ostatni save dotyczy 1 epizodu i nie mam zielonego pojęcia jak odpalić drugi.Może ktoś miły mi pomoże.Dziękuję
W menu głównym klikasz PLAY, które przenosi Cię do ekranu wybory epizodów, wybierasz strzałkę w prawo i przełączasz na następny epizod. O sejwy nie musisz się martwić bo gra sama będzie pamiętała twoje poprzednie wybory.
Jeśli wchodzę w Graj(więc pewnie chodzi o PLAY)tam mam tylko savy i są z 1 epizodu a w statusie odcinków wszystkie 5 epizodów a przy nich opisy zainstalowane ale w żaden sposób nie mogę nic włączyć:(
Jeśli wchodzę w Graj(więc pewnie chodzi o PLAY)tam mam tylko savy i są z 1 epizodu a w statusie odcinków wszystkie 5 epizodów a przy nich opisy zainstalowane ale w żaden sposób nie mogę nic włączyć:(
Jezu Chryste, wybierz jakiś save i potem odpali ci się wybór epizodu.
Jeśli wybieram save(mam tylko jeden) odpala mi się z 1 epizodu ostatni który już ukończyłam a po nim filmik zapowiadający epizod 2 napisy końcowe i nic więcej
Jeśli wybieram save(mam tylko jeden) odpala mi się z 1 epizodu ostatni który już ukończyłam a po nim filmik zapowiadający epizod 2 napisy końcowe i nic więcej
Po wybraniu ostatniego zapisu z epizodu 1 musi się pojawić plansza z wyborem epizodu, zanim gra się załaduje. Na pewno po wyborze tego zapisu, na planszy nie wybierasz ponownie tego pierwszego epizodu?
A jak za pierwszym razem udało ci się odpalić epizod 1? Drugi włączasz tak samo.
Masz taką WYPASIONĄ strzałkę w prawo w prawym górnym rogu ekranu i nią przechodzisz do następnego epizodu.
W skrócie włączasz, wybierasz ''Graj'' potem wybierasz save i ''graj'' i naciskasz tą strzałkę w prawo, chyba że nie widzisz to udaj się do okulisty.