Mam problem po ściągnięciu tej gry instaluje ją no i próbuje ją włączyć ale wyskakuje i taki problem:Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się,ponieważ nie znaleziono D3D_RD.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.
O co z tym chodzi zainstalowałem ponownie i nadal ten sam problem,ja myślę że chodzi o to żeby ściągnąć to D3D_RD.dll ale nie mogę tego znaleźć do pobrania jak możecie to pomóżcię.Proszę o szybko odpowiedz
Nie wersje mam z tej strony wysłałem smsa żeby pobrać tą grę i nie wiem jaka to wersja ja chce tylko żeby ktoś mi znalazł ten plik do ściągnięcia D3D_RD.dll
No niestety nie podziałało a mogli byście mi znaleźć ten plik co podałem żeby można było ściągnąć?
moja rada: ściągnij demo gry z
http://www.download.net.pl/dm/12839/
zainstaluj i w katalogu z grą będzie ten plik którego szukasz
Nie wersje mam z tej strony wysłałem smsa żeby pobrać tą grę
jak? gdzie? tu można kupować gry za sms-y?
Nie,chodzi o to że do pobrania a nie do kupienie wysyłasz sms i oni ci odsyłają kod przez który możesz ściągnąć gierkę ale tylko nie które gierki można tak ściągnąć.
Ok dzięki muhabor wszystko dobrze działa tylko nie jest po polsku może uda mi się znaleźć spolszczenie ale na wszelki wypadek to daj mi jak byś znalazł z góry za wszystko dziękuje i pozdrawiam.
Dobra nie znalazłem Muhabor mógł byś mi poszukać spolszczenia do Space Hack pls?Jak tak to daj tutaj linka.Spadam Nq