Problem z grą Gta IV
Otóż zainstalowałem oryginalną grę gta iv i kiedy włączam na pulpicie ikonę gry wyskakuje coś takiego "Rockstar Games Social Club".Wszystko po angielsku.Wpisałem emaila ale co dalej muszę zrobić.Tak jak mówię wszystko po angielsku i ciężko mi się połapać co mam zrobić.Wszystkim Wam się coś takiego pokazywało? Jak by mi ktoś jakoś pokazał krok po kroku co mam zrobić byłbym baaardzo wdzięczny.
kiepsko pamietam moja przygode z GTA 4 na PC,ale wystraczy rozlaczyc internet,aby nie pokazywalo sie to okienko . Potem wchodzisz w gta 4 i klikasz PLAY . Powinno byc ok .
nic nie pomogło.Nadal wyskakuje to okoenko.Trzeba zarejestrować grę czy co? Niech ktoś powie czy też takie coś wyskakiwało.Kurde chciałbym zagrać w tą gierkę.
nie opowiadaj mi pierdol :P musi isc na 100 % tak jak mowie . Odlaczasz internet , zalaczasz ikonke GTA 4 (konkretnie jest ich dwie,nie pamietam ktora),uruchamia Ci sie czarna tabelka,cos tam dalej . Glowa Niko Bellic'a i w prawym dolnym rogu tabelki jest PLAY . Wciskasz to i grasz offline .
Najlepiej od razu sobie spatchuj GTA ... wtedy mozna grac offline w gta (wyswietla się znowu okno z Socjal Club - ale klikasz paly Offline i gra się odpala)
Jezeli zainstalowales pierwszy raz, to faktycznie musisz zalozyc konto na tym Social Club, potem na maila je CHYBA aktywowac i wtedy dopiero grac ..
Czemu niby ma grać offline? Kupił grę to ma prawo korzystać z funkcji jakie gra oferuje.
1. Trzeba troche podrasować anglika,
2. Zrób zdjęcie i coś się wykombinuje.
Koledzy bardzo dziękuję za pomoc niewiem jak ale odpaliłem grę.Ostatnie pytanie.Czy grafika rzeczywiście jest tak okropna? Odpaliłem grę i grafika na maxa wygląda bardzo źle.Taka naprawdę jest czy ja coś pogrzebałem.
moze zarzuc screena,sam ocenie .
P.S moze w opcjach graficznych masz detale zle poustawiane ?
kolego naprawdę nie umiem.Jeśli chodzi o komputery to nawet najprostszej rzeczy nieumiem.Mam kabel HDMI i ustawienia na maxa.Grafika naprawdę w tej grze jest taka sobie?
Zaraz kuknę na youtube ale wydaje mi się że chyba coś jest niewporządku.
P.S. grafe ma na 1924 czy coś takiego.
yhm . jestes w grze,wciskasz na klawiaturze przycisk Print Screen (prawa strona od F12)
Potem wchodzisz w Paint'a,Edycja->Wklej->zapisujesz obrazek w formacie JPEG i wrzucasz tutaj na forum . Grafika z tego co mi wiadomo jest naprawde niezla .
Edit. mowiac detale mialem na mysli ekran suwakow do regulowania .
Cos takiego :
http://img83.imageshack.us/i/gtaiv2008120218283984gb2.jpg/
a gra powinna wygladac mniej wiecej tak :
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2009/03/GTA_4_v1.020.jpg
kolego bardzo Ci dziękuję rzeczywiście miałem Xle poustawiane.Teraz sciągłem spolszczenie ale gra nadal jest po angielsku.Jak mam zrobić żeby były polskie napisy?
nie ma za co :P
http://www.youtube.com/watch?v=uNpgXmOInVU
ogladnij ten filmik tam jest pokazane jak spolszczyc GTA . Ja nie gralem w wersje PL,wiec sie nie wypowiadam .
Jesli bedziesz mial jakis problem jeszcze,to pisz . Postaram sie pomoc . :)
nie no niewiem jak Ci dziękować.Naprawdę bardzo serdecznie dziękuję za pomoc.Bez Twojej pomocy to bym nic nie zrobił.Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę Wesołych Świąt.Smacznego jajka.
hehe,naprawde nie ma sprawy . W koncu po to tutaj jestem,zeby pomagac userom GOL'a :P Jesli wszystko juz masz,to teraz zostaje mi tylko zyczyc dobrej zabawy,jaka z pewnoscia przyniesie Ci GTA 4 (nie wybieraj układu,tylko zemste !) Wiecej nie zdradzam,jesli bedziesz grac pierwszy raz :) Milej zabawy i rowniez zycze Ci wesolych swiat i bogatego zajaca :P