Znowu muszę ustawić sobie w ustawieniach wyświetlanie awatarów na forum, bo znowu mi się sama odznaczyła ta opcja. Wczoraj wszystko ładnie chodzi, a dzisiaj jak się loguje to już nie ma awatarów, muszę wejść w ustawienia i znowu ustawić. Też ktoś ma taki problem?
Aha, chyba już rozwiązałem problem. Jak się zaloguję się na innej przeglądarce to mi wracają ustawienia do domyślnych. Pewnie wczoraj tak zrobiłem i przywróciło do ustawień domyślnych.
Ja tak miałem przez jakiś czas, ale przyczyny nie znalazłem. Logowałem się tylko na Chromie. Od jakiegoś roku problemów z tym już nie mam.
No przecież praktycznie codziennie tak robię, ale denerwuje mnie, że to się nie zapisuje.
Nie napisałeś, że ustawienia zapisujesz, a to też mogło być rozwiązanie problemu.
Nie chodzi o to. Przecież działają mi awatary, ale po jakimś czasie one po prostu znikają. Jakbym nie zapisywał, to w ogóle bym nie widział tych awatarów.
Nie, nie usuwałem. Nikt inny raczej też tego nie robi, bo przy kompie tylko ja praktycznie siedzę.
Może to wina tej przeglądarki. Zobaczę czy problem będzie się powtarzać i dam znać.
Tego też nie napisałeś, więc przypuszczałem, że co włączenie komputera znikają Ci avatary.
Może zresetuj przeglądarkę, wejdź na nowo i zapisz ustawienia?