Problem z formatem i grami...

Forum Inne Gry
Odpowiedz
03.07.2016 00:31
1
odpowiedz
DjBoBo13
11
Legionista

Problem z formatem i grami...

Cześć, ostatnio przymierzam się do zrobienia formata ale mam na pc gry jak np Wiedźmin 3 i GTA V. Problem nie leży w grach tylko w platformach tj. GOG Galaxy i Social Club. Sprawdzając na laptopie czy nie będzie żadnych problemów z ponowną instalacją gier wszedłem na social club i pobrałem GOG G. okazało się, że na social club muszę podać kod aktywacji (który oczywiście jest już wykorzystany) lub ponownie kupić grę a na GOG G. po logowaniu biblioteka gier jest pusta... co robić? Dysk, na których mam te gry jest zaśmiecony i potrzebuje formata a nie mam nic na co mógłbym zgrać foldery (jeśli jest to w ogóle możliwe...) Proszę o szybką odpowiedź.

03.07.2016 02:05
2
odpowiedz
zanonimizowany687448
20
Generał

Nie widzę sensu ponownej instalacji tych gier, wydziel sobie dodatkową partycję(zakładam że masz jedną, jak więcej to po prostu przerzuć na inną), przerzuć tam foldery z oboma grami(i sejwy) oraz resztę plików które chcesz zachować. Sformatuj partycje systemową, postaw system od nowa, skopiuj sobie foldery gdzie tam chcesz i zrób porządek z resztą partycji, zainstaluj gog galaxy. Przy grze z goga klikasz zaimportuj folder i po chwili gra pojawia się jako zainstalowana. Przy Social Clubie pobierasz GTA V Setup Tool, instalujesz gre w skopiowanym folderze, gra powinna zainstalować się w moment.

Nie wiem dlaczego na laptopie miałeś problem z Gogiem, jesteś pewien że zalogowałeś się na to samo konto? Biblioteka gier powinna być.
Na Social clubie wystarczy kliknąć pobieranie gier, a potem Przy GTA V Pobierz dla Windows.

12.07.2016 20:15
3
odpowiedz
duncan777
86
Pretorianin

Musiałem zrobić format i niestety mam podobny problem.
Po formacie ponownie zainstalowałem Wiedźmina 3 z płyty i zalogowałem się na GOG Galaxy.
Niestety moja biblioteka GOG jest pusta, nie mam pojęcia jak odzyskać gry, ponowne wpisywanie klucza nic nie daje. Miał ktoś podobny problem?

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl