Problem z Emergency 4 :(
Witam wszystkich otóż mam pewien problem z ową grą gdy gram w wersje podstawową lub w jakiegoś moda to podłoże w grze robi się czarne a po chwili gra się wyłącza dodam ze to się dzieje po kilku minutach. Czym to może być spowodowane ?
Być może karta graficzna się przegrzewa. Kiedy czyściłeś komputer w środku z kurzu? Sprawdź temperatury programem Aida, opcja czujnik.
http://oc-forum.org/index.php?showtopic=11735
Czyszczę regularnie a karta jest nowa kupiona trzy tygodnie temu poza tym mam programy do odczytywania temperatury na procesorze i karcie a może to wina rozdzielczości normalnie mam wyższa niż w grze czy może to być to ? Proszę o pomoc :(
Tak jest tylko z tą grą? Nie rozdzielczość w grze nie musi być taka jak natywna. Takie czarne podłoże i inne dziwolągi to sprawa karty graficznej. Zainstaluj najnowsze sterowniki karty graficznej. Czy poprzednia karta nie była innego producenta np Radeon, a teraz Nividia i sterowniki masz z tej i tamtej karty?
Sterowniki są nowe stare odinstalowałem zainstalowałem najnowsze i karta Jest też Nvidia GeForca i tak jest tylko z tą grą :(
Mam XP nie wiem czemu się tak dzieje miałem format dysku i możne po formacie zainstalowałem jakiś program który jakoś blokuje grę bo wcześniej działało jak znalazł
...miałem format dysku i możne po formacie
Zobacz w menadżer urządzeń czy nie ma żółtego znaku oznajmiającego problem ze sterownikami lub sprzętem.
jest żółty znak zapytania od programu parallel device ale z tego co widziałem w internecie to jest coś od drukarki (jakiś nie zainstalowany sterownik) wiec wątpię by to było to :/