Problem z Emergency 4 :(

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
23.08.2011 18:53
😒
1
odpowiedz
pitermorderca
39
Tommy

Problem z Emergency 4 :(

Witam wszystkich otóż mam pewien problem z ową grą gdy gram w wersje podstawową lub w jakiegoś moda to podłoże w grze robi się czarne a po chwili gra się wyłącza dodam ze to się dzieje po kilku minutach. Czym to może być spowodowane ?

23.08.2011 19:23
2
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Być może karta graficzna się przegrzewa. Kiedy czyściłeś komputer w środku z kurzu? Sprawdź temperatury programem Aida, opcja czujnik.

http://oc-forum.org/index.php?showtopic=11735

23.08.2011 21:04
😒
3
odpowiedz
pitermorderca
39
Tommy

Czyszczę regularnie a karta jest nowa kupiona trzy tygodnie temu poza tym mam programy do odczytywania temperatury na procesorze i karcie a może to wina rozdzielczości normalnie mam wyższa niż w grze czy może to być to ? Proszę o pomoc :(

23.08.2011 21:23
4
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Tak jest tylko z tą grą? Nie rozdzielczość w grze nie musi być taka jak natywna. Takie czarne podłoże i inne dziwolągi to sprawa karty graficznej. Zainstaluj najnowsze sterowniki karty graficznej. Czy poprzednia karta nie była innego producenta np Radeon, a teraz Nividia i sterowniki masz z tej i tamtej karty?

23.08.2011 21:33
😒
5
odpowiedz
pitermorderca
39
Tommy

Sterowniki są nowe stare odinstalowałem zainstalowałem najnowsze i karta Jest też Nvidia GeForca i tak jest tylko z tą grą :(

23.08.2011 21:40
6
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Jak masz windows 7 to może uruchom w trybie zgodności z XP.

23.08.2011 21:52
7
odpowiedz
pitermorderca
39
Tommy

Mam XP nie wiem czemu się tak dzieje miałem format dysku i możne po formacie zainstalowałem jakiś program który jakoś blokuje grę bo wcześniej działało jak znalazł

23.08.2011 21:53
8
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

...miałem format dysku i możne po formacie

Zobacz w menadżer urządzeń czy nie ma żółtego znaku oznajmiającego problem ze sterownikami lub sprzętem.

23.08.2011 22:11
9
odpowiedz
pitermorderca
39
Tommy

jest żółty znak zapytania od programu parallel device ale z tego co widziałem w internecie to jest coś od drukarki (jakiś nie zainstalowany sterownik) wiec wątpię by to było to :/

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl