Problem z dźwiękiem - słychać tylko podkład.

Forum Komputery
Odpowiedz
26.09.2011 09:45
1
odpowiedz
zanonimizowany331953
72
Generał

Problem z dźwiękiem - słychać tylko podkład.

Witam,
Mam problem z dźwiękiem. Ogólnie chodzi o to że podczas słuchania muzyki słychać tylko jej podkład. Nie słychać wykonawcy. Problem występuje w szkole dlatego nie mam możliwości zmiany sterowników do karty dźwiękowej. Czy jest jakiś sposób (bez instalacji nowych sterowników) aby rozwiązać ten problem?

26.09.2011 09:46
wysiak
2
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Bez podania jakichkolwiek szczegolow nic sie nie da doradzic. Moze to muzyka do karaoke.

26.09.2011 09:47
3
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

W odtwarzaczu muzycznym albo w ustawieniach sterowników karty dźwiękowej może być ustawiony odpowiednie equalizer. Tam podłub.

26.09.2011 12:08
Sanchin
4
odpowiedz
Sanchin
209
Orchid Samurai

U mnie podobny efekt jest (ciut ciszej niż normalnie, brak wokalu i części dźwięków) gdy...wtyczka nie jest wepchnięta do końca.

26.09.2011 13:49
5
odpowiedz
Manuel_ziom
50
Geralt z Rivii

U mnie podobny efekt jest (ciut ciszej niż normalnie, brak wokalu i części dźwięków) gdy...wtyczka nie jest wepchnięta do końca.

dokładnie, mam to samo :)

26.09.2011 20:18
6
odpowiedz
zanonimizowany331953
72
Generał

Problem rozwiązany. Winą były słuchawki od telefonu. Aby normalnie słyszeć dźwięk trzeba było trzymać wciśnięty klawisz na słuchawkach. Czemu akurat tak, nie wiem ;p

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl