Problem z dźwiękiem przez monitor Samsung z usb hubem.

Forum Komputery
Odpowiedz
26.10.2015 18:46
Devilyn
1
odpowiedz
Devilyn
220
Organised Chaos

Problem z dźwiękiem przez monitor Samsung z usb hubem.

Witam!

Posiadam monitor taki:
http://www.samsung.com/us/support/owners/product/LC27A750XS/ZA

I mam problem z dźwiękiem, na hubie jest audio output ale próbowałem już wszystkiego (łączę się przez hdmi z PCtem) i dźwięku nie ma. Żadne z urządzeń na liście w ustawieniach dźwiękowych nie wydaje dźwięków, w sterownikach nvidia też wydaje się być wszystko w porządku nawet jest wskazane urządzenie które miałoby je wydawać "C27A750X" ale niestety cisza. Jakiś pomysł ktoś coś? Instalowałem sterowniki do monitora, nic.

I nie chce się łączyć głośników do mojej karty dźwiękowej, bo podłączam do tego monitora też PS4 i też chciałby mieć dźwięk.

26.10.2015 19:22
Devilyn
2
odpowiedz
Devilyn
220
Organised Chaos

Dobra problem rozwiązany, żenada troche ale monitor był wyciszony (no urwa nie wpadłem że strzałki ktore służą do nawigacji po menu w lewo i prawo poza nim służą od regulacji głośności).

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl