problem z canal plus

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.05.2015 11:01
1
odpowiedz
zanonimizowany757392
41
Konsul

problem z canal plus

Cześć wszystkim mam telewizje od inei i jak zapewne wiecie canal plus wprowadziło zmianę w programach. Jednak ja nie widzę 2 programów które są w ofercie canal plus a dokładnie chodzi o canal plus sport 2 i canal plus discovery. Czy wy też macie ten problem i czy może wiecie coś na ten temat ???
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

22.05.2015 11:48
2
odpowiedz
maciula
167
Generał

Tylko abonenci nc+, którzy posiadają pakiet Canal+ uzyskali dostęp do dodatkowych kanałów bez dodatkowych opłat w ramach ich obecnej oferty do końca trwania umowy. Jeżeli nie jesteś abonentem nc+, musisz zapytać swojego operatora o dodatkowe kanały.

22.05.2015 17:06
3
odpowiedz
zanonimizowany757392
41
Konsul

A czy ktoś też ma telewizję od inei i wie może coś więcej na ten temat??? Trochę o tym poczytałem i znalazłem informację o tym iż są one na innej licencji i był problem z umową z nadawcą. A czy ktoś wie coś więcej???

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl