Problem z C-S 1.6 na Steamie.

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
25.01.2013 16:38
1
odpowiedz
Szymqu
1
Junior

Problem z C-S 1.6 na Steamie.

Witam! Ostatnio napotkał mnie bardzo irytujący problem, mianowicie gdy wchodzę do gdy przez Steam i gdy mam to 'główne tło' ( tam gdzie jest dwóch TT ) nie słyszę sound tracku gry oraz całkowicie zniknęło to "new game" 'find servers' opcje i wgl wszystko. Mam jedynie tło i to wszystko, ani możliwości zagrania gdyż na server nie moge wejść ani z BOTami nie mogę zagrać. -.- Próbowałem przeinstalować zarówno grę jak i steama- nic!. ;/ Kupiłem CD key na allegro.pl i 3 dni normalnie wszystko było defakto nie zauważyłem jakiś błędów gdy przeszukiwałem plik gdy (jeśli wgl bym coś znalazł xD ) Licze na pomoc i z góry dzięki ;D

P.S.: Jeśli zamierzasz pisać 'porady' typu: "Nie wiem" tudzież "przeinstaluj ponownie" to daruj sobie. ;)
Pozdrawiam!!

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl