Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z Borderlands GOTY

23.05.2014 15:28
marcin00
1
marcin00
106
Forumowy Wilk

Problem z Borderlands GOTY

Parę miesięcy temu zakupiłem Borderlands (1) zaraz po zakupie zabrałem się do instalacji. Po ograniu tytułu usunąłem go z peceta. Po tych paru miesiącach naszła mnie chętka, żeby wrócić na Pandorę, ale ku mojemu zdziwieniu wyskakuje pewien błąd, a mianowicie - "Plik data3.cab jest uszkodzony" lub coś w tym rodzaju (wrzucę screena za chwilę). Grę próbowałem zainstalować 2 razy teraz spróbuje jeszcze raz i zrobię screen błędu. Do supportu Cenegi napisałem, ale chciałem się dowiedzieć czy miał już ktoś taki problem, a nóż dostanę szybszą odpowiedź.

btw. ten plik data3.cab to paczka rar ;)

23.05.2014 16:04
marcin00
2
odpowiedz
marcin00
106
Forumowy Wilk
Image

Po "zainstalowaniu"* następuje instalacja PhysXa, ale program nvidii instaluje się do 3/4 paska i po paru chwilach stania w miejscu wywala błąd "Corrupt installation detected. Check source media or re-download". Klikam OK i wywala błąd który jest na screenie. Kolejne OK = koniec instalacji.
Spróbuje jeszcze z wcześniejszym zainstalowaniem PhysXa

*po całym procesie instalacji nic nie ma na hdd

23.05.2014 16:09
DanuelX
3
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

cab to cab a nie rar. Masz:
a) porysowaną, brudną płytę.
b) padający napęd.

23.05.2014 16:16
marcin00
4
odpowiedz
marcin00
106
Forumowy Wilk

Napęd na pewno nie, a płytka niestety ma jedną 5 milimetrową ryskę :/ chociaż FIFE mam cholernie zrysaną i problemów z instalacją żadnych
Jak sądzisz - support ma obowiązek wysłać mi "elektroniczną kopię" drugiego dysku?

spoiler start

Chyba trzeba się będzie przerzucić całkowicie na cyfrowe wersje gier..., albo w ogóle nie pożyczać gier ;)

spoiler stop

Forum: Problem z Borderlands GOTY