odrazu przepraszam za tematyke ale jestem nowy i niewiedziałem .
Witam!
Chciałbym poprosić was o rade ponieważ nie dawno zakupiłem bf3 i mi nie działa ale opisze jak to jest:
gram sobie bez lagow srednio ping 30-40 na multi (w kampani tez sie tak dzieje) po 15 minutach gry bf mi sie zacina klatka w klatke ale nie zacina mi się laptop ale tylko bf, na laptopie moge robic wszystko co chce oczywiscie po zacieciu bf troche z opoznieniem dziala ale dziala. podam link do mojego laptopa i proszę o pomoc:
http://www.komputronik.pl/product/138185/Komputery/Laptopy_i_netbooki/DELL_XPS_L702X_i7_2670QM_-_nVidia_GT_555M_3GB_-_6GB_-_750GB_-_W7HP.html
a i kupiłem sobie jeszcze do sprawdzenia 2 gre i to samo (starej mi nie chcą zwrocic :( )
pomoże ktoś??
laptopa mam od miesiaca a format sprubuje ale prosilbym o jeszcze troche sugesti
ok sprubuje tylko ze ni teraz poniewaz teraz nie ma mnie w domu z komy pisze ale moze ktos jeszcze jakas sugestie ma i dzieki nikuu
kupiłeś kolejną sztukę BF'a ??
to znaczy tak jakby ponieważ mój starszy brat się wkurzył i powiedział że zainwestuje i kupi mi 2 zeby sprawdzic
miałem tak samo
problemem była zintegrowana karta dźwiękowa, jej wyłączenie pomagało, ale jest inne wyjście:
wchodziś w start, w wyszukaj wpisujesz cmd i odpalasz jako administrator w cmd wpisujesz sfc/scannow i enter, i czekasz aż skończy
u mnie pomogło.
odpal gre z realmware bf3 borderless - poprawia wplyw bfa na inne aplikacje (niweluje opoznienie) dzieki czemu jak gra ci sie zatnie bedziesz mogl robic inne rzeczy BEZ opoznienia. mam nadzieje ze pomoglem
ryzy dzięki za kolejną podpowiedź ale szczerze niewiem co to za program on jest do ściągniecia jak tak to marze masz jakis zaufany link czy cos?
veyron sry nie zauwazylem twojej odpowiedzi ale wydaje mi sie dobra zaraz sprawdzam ! dzieki
veyron twoja podpowiedź z uruchomieniem w cmd sfc/scannow nic nie pomogła gra nadal się zawiesza
moglibyście podpowiedzieć jak wyłączyć zintegrowaną kartę dźwiękową ?
wejdź w menedrzera urządzeń tam kliknij Kontroler dźwięku, wideo i gier i tam będziesz miał karte. prawym i wyłącz. jak nie zadziała to można z BIOSu, ale jak sie tam robiło nie pamiętam.
Niestety to też nie pomogło już nie wiem co zrobić