Problem z aktywnością na Facebook'u

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.05.2012 18:59
1
odpowiedz
zanonimizowany757392
41
Konsul

Problem z aktywnością na Facebook'u

Mam problem gdyż gdy jestem zalogowany na FB to jest normalnie (wszystko dobrze pokazuje że jestem aktywny) ale gdy tylko wyjdę z FB to pokazuje że jestem na FB mobile (czyli na telefonie) a ja nie jestem na telefonie ani zalogowany na FB mobile ani nie mam włączone WiFi. Sprawdziłem czy jestem gdzie kol wiek zalogowany i tam gdzie byłem to się wylogowałem aplikacje które były związane z FB które wgrałem usunąłem ale problem z aktywnością nadal jest. Co jakiś postęp sprawdzam na laptopie na innym koncie ale nadal pokazuje że jestem na telefonie (pokazuje taki telefon na czacie na FB). Proszę o jakąś pomoc jak się tego pozbyć gdyż każdy mi piszę myśląc że jestem dostępny a nie jestem.
Z góry dzięki za pomoc.

22.05.2012 23:50
😒
2
odpowiedz
zanonimizowany785253
48
Senator

Ten Facebook ogólnie ostatnio się coś psuje. Też mam z nim podobne problemy.

24.05.2012 14:06
3
odpowiedz
zanonimizowany757392
41
Konsul

Dowiedziałem się że to się pojawia gdy ktoś ściągnie na telefon aplikacje messenger i ja to ściągnąłem ale od pewnego czasu tej aplikacji nie mam a ta ikonka przy imieniu i nazwisku nadal się pokazuje. Co robić ???

24.05.2012 14:15
Ze wsi
4
odpowiedz
Ze wsi
68
Senator

Nic na to nie poradzisz raczej, u mnie też wielu znajomych się wyświetla że to niby są zalogowani na telefonie i osobiście mnie to denerwuje. Chyba tego cofnąć się nie da, tak jak "oś czasu".

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl