Problem Wiedźmin 3 Krew i wino
Witam, mam problem z wyksporiwaniem jednego miejsca w grze. W filmiku poniżej pokazuje gdzie. Jeśli ktoś wie jak się tam dostać to proszę o pomoc. Jak coś gram na ps4.
Chodzi o to że chce odkryć to ostatnie miejsce na mapie a gdy podchodzę w to miejsce nic się nie odkrywa a nie pokazuje mi że jest ono niżej lub wyżej.
Jesli gdzies nie mozesz sie dostac, znaczy, ze fsbularnie miejscowka nie jest dostepna jeszcze.
Odpowiedz na pytanie, o które miejsce chodzi i dostaniesz odpowiedź prawie natychmiast. I nie, żadnego filmu nie dałeś.
Chodzi ci o dwa pytajniki zaraz obok siebie? Jak tak, to miałem to samo co ty, nic się tam nie działo, jeden pytajnik się odkrył, a drugi nie. Najwidoczniej jest to błąd gry, nawet po skończeniu fabuły pytajnik został.
Chyba tak, bo mi się udało wszystko szczycić, ale pamiętam, że jednego się naszukałem.
Ja też wszystko wyczyściłem i właśnie pamiętam, że jeden był gdzieś niżej.
Mówicie że jest pod ziemią a nie wiecie jak się przypadkiem tam dostać?
Jak nie chcesz tracić czasu na poszukiwania to posiłkuj się wolną kamerą (chyba do tego moda trzeba pobrać, dawno w to grałem więc nie pamiętam i tym bardziej nie mam pojęcia czy na konsolach można wgrywać modyfikację) i sprawdź pod spodem, gdzie ścieżki prowadzą :)
Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale kojarzę coś, że było coś takiego przy jednej z winnic, gdzie jeden gościu dawał nam zlecenie na załatwienie problemu trzęszącej się ziemi (ale nie to było tym znakiem zapytania). Wejście trzeba było otworzyć Aardem, bo było zablokowane gruzami i kojarzę, że były tam upiory.
To na pewno nie to, było to zlecenie na tego potwora (ten potwór z turnieju, szkarłak mu było? nie pamiętam nazwy). Na początku też miałem problem z odnalezieniem, bo to był bodajże znak zapytania, ale po wykonaniu zlecenia pytajnik był odkryty. To nie o to chodzi.
Właśnie niedaleko tej winnicy, gdzie było zlecenie na tego potwora było zablokowane zejście pod ziemię do jakieś krypty, gdzie były upiory. Ja początkowo miałem z tym problem, ale trafiłem tam dzięki minimapie, która pokazywała mi, że pod ziemią są jakieś potwory. Myślałem, że chodzi o to miejsce.
Chodzi o dwa pytajniki bardzo blisko obok siebie, a tam był tylko jeden, drugiego w pobliżu nie było.
To niestety nie pamiętam, gdzie był ten pytajnik. W każdym razie musiał być gdzieś pod ziemią, bo mi udało się zrobić wszystkie i nie jest to żaden bug.
Ponawiam temat . Bo to na pewno jest bug też wyczyściłem mapę. Jest to w połowie między wioską lisie doły a ruinami wartowni Asrte na wysokości casetel rawello i najbardziej punkt wysunięty na lewo . Jest tam strzeżony skarb który odkryłem i chyba coś pod spodem bo strzeżony skarb odkryłem i mi zgasła ikona ze skarbem a znak zapytania dalej jest gdzieś pod ziemią chyba.