Hej jak wiecie rok szkolny sie juz kończy lecz nie dla mnie. Jestem obecnie uczniem drugiej klasy gimnazjum. W tamtym roku miałem poprawke z niemieckiego i rodzice byli bardzo zli. W tym roku nie jest lepiej bo wyszło na to ze mam porawke z geografii :( a rodzice powiedzieli ze jak w tym roku będę miał poprawke to odlacza mi internet... Rozmawiałem z panem z geografii i powiedział ze 2 mi nie da bo nie ma z czego. Jutro natomiast jest festyn w naszym mieście i powiedział ze jak z nim pojadę na ten festyn to moze mi porawi ocene jak dobrze sie spisze... Trochę sie obawiam dlatego nie wiem czy sie bać czy jechać spokojnie na ten festyn. Spytałem sie go czy moge jechać z kolega a on ze nie bo to ja mam zdać... Proszę pomożcie co mam robić jestem zdesperowany...
Pedophile alert!
spoiler start
Weźmie Cb w ciemną uliczkę i potem to już tylko...[*]
spoiler stop
Pamiętam jak kiedyś dostałem za jakiś wątek 2/10 i cały dzień chodziłem jak struty. W dzisiejszych czasach za temten wątek dostałbym solidne 8
Jesus, obciągnij mu i po sprawie, ja też chciałbym tak łatwo zdobywać stopnie.
Z niemca zrozumie :P Ale z Geografii ? Ty serio masz naukę głęboko w du... ! Coś ci powiem ! W chuja cię ten nauczyciel robi ! Oceny wystawione powinny być tydzień temu :PPP
sie smiejcie... On serio jest dziwny... Jest pierwszy rok w szkole a specjalnie stawia jedynki na koniec zeby zostawac po lekcjach. Dziewczyna nie tylko chlopca. Chociaz taka jedna jest tepa a ma 3.
Z tego co pamiętam z lat szkolnych, to oceny powinieneś mieć już wystawione. Jak można z geografii mieć poprawkę?! Albo jesteś tempy, albo leniwy. Jeśli to pierwsze... trudno. A jeśli to drugie, cóż, odłączenie neta tylko dobrze Ci zrobi.
Hahahaha żeś mnie tym wątkiem rozbawił.Człowieku jutro dają świadectwa.Nawet jak byś mu zrobił laskę to co to zmienia.Oceny są już już wystawione i koniec kropka. Hahahahah
Trzeba było się nie opieprzać w roku szkolnym :)
Temat - 3/10
Długość - 2/10
Słownictwo - 2/10