Problem na steamie ze spójnością plików w grze

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.05.2015 21:27
1
odpowiedz
Kalipso7
1
Junior

Problem na steamie ze spójnością plików w grze

Witam, mam problem z synchronizacja (spójnością) plików w grze Dead Island, ponieważ chciałam aby osiągniecie które zdobyłam w grze podczas grania bez internetu pojawiły się również na steamie. Próbowałam synchronizować grę kilkanaście razy i za każdym razem pojawiało się to samo ze jest jeden błąd który zostanie za chwile naprawiony i już od kilku dni nie został naprawiony i kilka osiągnięć które zdobyłam w grze nie pojawiły mi się na steamie wiec proszę o jakaś podpowiedz co zrobić gdyż u mojego znajomego synchronizacja zadziałała w takim przypadku a w moim przypadku nie chce a bardzo bym chciała ażeby się te osiągnięcia pojawiły ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić..

23.05.2015 10:32
nagytow
2
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Osiagniecia nie dzialaja w trybie offline.

23.05.2015 10:40
😊
3
odpowiedz
zanonimizowany30338
137
Legend

nagytow
Dzialaja... być może nie we wszystkich grach. Sam grałem offline w MKX i po przejściu w tryb online oraz synchronizacji, osiągnięcia zostały zarejestrowane.

23.05.2015 11:02
nagytow
4
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

A to niespodzianka, czlowiek uczy sie cale zycie :)

23.05.2015 11:25
5
odpowiedz
Kalipso7
1
Junior

Wiem, że nie działają natomiast moje pytanie brzmi dlaczego nie raczy działać we wszystkich a po drugie to pytałam się o to czy można coś innego jeszcze zrobić..

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl