Problem na steamie ze spójnością plików w grze
Witam, mam problem z synchronizacja (spójnością) plików w grze Dead Island, ponieważ chciałam aby osiągniecie które zdobyłam w grze podczas grania bez internetu pojawiły się również na steamie. Próbowałam synchronizować grę kilkanaście razy i za każdym razem pojawiało się to samo ze jest jeden błąd który zostanie za chwile naprawiony i już od kilku dni nie został naprawiony i kilka osiągnięć które zdobyłam w grze nie pojawiły mi się na steamie wiec proszę o jakaś podpowiedz co zrobić gdyż u mojego znajomego synchronizacja zadziałała w takim przypadku a w moim przypadku nie chce a bardzo bym chciała ażeby się te osiągnięcia pojawiły ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić..
nagytow
Dzialaja... być może nie we wszystkich grach. Sam grałem offline w MKX i po przejściu w tryb online oraz synchronizacji, osiągnięcia zostały zarejestrowane.
Wiem, że nie działają natomiast moje pytanie brzmi dlaczego nie raczy działać we wszystkich a po drugie to pytałam się o to czy można coś innego jeszcze zrobić..